۷ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۷:۵۵
#98710
مشارکت کننده
نتایج مطالعات اخیر پژوهشگران حاکی از اثر محافظتی سیر در ابتلا به سندرم متابولیک و پیشگیری از ابتلا به چاقی شکمی، پرفشاری خون، اختلال در چربی خون و قند خون است.
استفاده از ادویه جات و گیاهان علفی مثل آویشن، سیر، نعنا و رزماری به غذا، علاوه برحفظ وزن، در جلوگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان، کاهش فشار خون، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نیز موثر است.
ادویه جاتی مانند زنجبیل، جوز، دارچین و فلفل برای کاهش فشارخون مفید هستند و رزماری یک آنتی اکسیدان است که برای پیشگیری از ابتلا به سرطان و تقویت حافظه مفید است.
متخصصان جایگزین کردن مواد مضری مانند قند، نمک و چربی را با این ادویه ها و گیاهان علفی برای بهبود سلامت افراد، به ویژه بیماران دیابتی یا مبتلا به پرفشاری خون توصیه می کنند.