۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۹
#99606
مدیرکل
منابع خوب ویتامین B۱ عبارتند از برنج قهوهای، تخمه آفتاب گردان، نخود، جو، لوبیا، نانهای سبوس دار، مغزها، لبنیات و گوشت قرمز.
ویتامین B۱ طی فرایند پختن، دما و گرمای زیاد، اضافه کردن نگه دارندهها و خشک کردن از بین میرود.
سیر” و “پیاز” حاوی مادهای به نام “آلانین” میباشند که موجب جذب این ویتامین در بدن میگردد. برخلاف آنها سوسیس و کالباس دارای سولفور دی اکسید میباشند که از جذب ویتامین B۱ در بدن جلوگیری میکند.