RE: چه طور با گذشت زمان با افزایش وزن مبارزه کنیم؟

#97737
madjd
مدیرکل

بله،بسیار مفید است.
اين روغن به جهت اثرات دارويي مثبت از جمله كاهش كلسترول و چربي خون، غذاي سلامتي و روغن قلب ناميده ميشود. مصرف روغن سبوس از تجمع پلاكتها در خون در نتيجه امراض قلبي/ عروقي جلوگيري ميكند. روغن سبوس برنج داراي نزديكترين تركيب چربيهاي توصيه شده توسط مجمع قلب آمريكا ميباشد. اين روغن براي سالاد عالي و نيز براي مصارف پخت و پز و سرخ كردن بسيار مناسب است. دماي دودي شدن آن بالاست كه از تجزيه اسيدهاي چرب در دماي بالا جلوگيري ميكند. گرانروي آن بالا بوده و موقع سرخ كردن روغن كمتري جذب مواد غذايي ميشود. مزه غذاهاي پخته شده را بهبود داده و سبب كاهش كلسترول ميشود. روغن سبوس برنج از مواد با درجه آلرژي زايي بسيار كم محسوب شده و در تغذيه كودكان مفيد است. دوام روغن سبوس برنج زياد است و به راحتي فاسد نميشود. مصرف دو قاشق غذاخوري آن در روز ميزان كلسترول را در بزرگسالان كاهش ميدهد. اثر كاهس كلسترول بواسطه مصرف روغن سبوس از روغن زيتون بيشتر است.