۱۷ بهمن، ۱۳۹۶ در ۱۱:۳۵
#115419
مشارکت کننده
در تحقيقي كه در اكتبر سال 2016 منتشر شد، و ريسك بلندمدتي كه اين رژيم ها براي مرگ و مير حاصل از بيماري قلبي و سرطان دارند بررسي شد.
اين تحقيق بر روي 85013 زن با ميانگين سني 49 سال انجام شد. اين افراد هر دو سال با توجه به سبك زندگيشان و رژيم غذاييشان به مدت بيش از بيست سال تحت نظر و بررسي قرار گرفتند.
به ازاي هر 10 درصد افزايش در پروتئين حيواني در رژيم غذايي، 8 درصد افزايش در ريسك مرگ و
مير در اثر ابتلا به بيماريهاي قلبي مشاهده شد.
به ازاي هر 3 درصد افزايش در رژيم پروتئين گياهي در رژيم غذايي، 12 درصد كاهش در ريسك مرگ و مير در اثر ابتلا به بيماري قلبي مشاهده شد