نحوه تغذیه در محیط کار و تاثیر آن در ایجاد استرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93860
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    نحوه تغذیه در محیط کار می‌تواند به ایجاد استرس نیز کمک کند و استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی‌تحرکی زمینه را برای ابتلا به بیماری‌های مزمن فراهم می‌کند.

    به گزارش ایسنا، سعیده معانی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر این که تغذیه در محیط‌های کاری باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد، گفت: مصرف مداوم کربوهیدرات‌ها و غلات مانند انواع کیک، کلوچه، بیسکویت با توجه به کالری بالایی که دارند می‌تواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند شود.

    وی گفت: کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میزنشینی و کم تحرکی در محیط های کار است.

    وی تصریح کرد: مصرف قندها و کربوهیدرات‌های ساده مثل قند و شکر، ‌نان‌های سفید و برنج سفید در محیط کار اگرچه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون کمک می کند، ‌ولی با تحریک ترشح انسولین،‌ ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب‌آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.

    این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه می‌توان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیط‌های کار است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.