مبارزه با انواع میکروب های بیماری زا با شیر مادر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90577
    m.adibian
    مشارکت کننده

    شیر مادر می تواند بهترین گزینه برای تغذیه یک شیرخوار باشد که با توجه به خاصیت ضدمیکروبی اش وی را از انواع بیماریها مصون نگه دارد!
    مریم صیادی تغذیه با شیر مادر را کم هزینه‌ترین و در عین حال اثربخش‌ترین عامل در تامین سلامت نوزادان دانست و اظهار کرد: شیر مادر یک ماده زنده حاوی عوامل ایمنی بخش بسیاری است که در تامین سلامت نوزادان نقش بسیاری دارند.

    وی با اشاره به وجود سه هزار نوع عامل ضد میکروبی در شیر مادر، گفت: وجود این عوامل موجب می شود تا نوزاد در برابر بسیاری از بیماری‌ها ایمن شود.

    به گفته صیادی در نوزادانی که باشیر مادر تغذیه شده‌اند ابتلا به مواردی مانند آسم، آلرژی، اگزما، بیماری‌های تنفسی و موارد اسهال و استفراغ بسیار کمتر از سایر نوزادان است.

    وی اظهار کرد: همچنین بر اثر وجود عوامل ضد میکروبی، نوزادانی که با شیر مادر تغذیه شده‌اند کمتر به بیماری‌های عفونت گوش، عفونت‌های تنفسی و ادراری، مننژیت و عفونت گوش میانی مبتلا می‌شوند.

    صیادی افزود: چنانچه حتی مواردی از این عفونت‌ها در این نوزادان دیده شود، تغذیه با شیر مادر کمک می‌کند تا بدن نوزادان بهتر بتواند با عفونت مقابله کند.

    این کارشناس مامایی همچنین با اشاره به وجود میزان مناسب کلسترول در شیر مادر اظهار کرد: این امر موجب شده تا موارد بیماری‌های قلبی و عروقی و چربی بالا در نوزادان تغذیه شده با شیر مادر به مراتب کمتر از سایر نوزادان باشد.

    صیادی اظهار کرد: از آنجا که پروتئین و چربی شیر مادر بهتر هضم و جذب می شود، موارد دردهای قلنجی، جمع شدن گاز درون روده و حساسیت به پروتئین در این نوزادان کمتر است.

    این کارشناس مامایی شیر مادر را عامل بسیار موثر در کاهش مرگ و میر نوزادان عنوان کرد و افزود: بر اساس تحقیقات به عمل آمده آمار مرگ و میر در میان نوزادان تغذیه شده با شیر مادر به مراتب کمتر از سایر نوزادان است.

    صیادی در ادامه بر اهمیت شیردهی مادران در ساعات و روزهای اولیه پس از زایمان اشاره کرد و افزود: شیر اولیه مادر که به اصطلاح “آغوز” نامیده می‌شود پروتئین بالایی داشته و وجود بالای ویتامین‌های محلول در چربی از جمله ویتامین‌های A، D، K و E و نیز مواد معدنی بسیار در آن موجب شده تا از آغوز یا شیر اولیه مادر به عنوان واکسن نوزاد یاد شود، زیرا نوشیدن این شیر، نوزاد را در همان روزهای اول تولد در برابر بسیاری بیماری‌ها واکسینه می‌کند.

    این کارشناس مامایی با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر تا سن 2 سالگی نوزادان توصیه می‌شود، گفت: شیر مادر تا سن شش ماهگی نوزاد به تنهایی می‌تواند تمام نیازهای غذایی او را برآورده کند.

    وی افزود: از سن شش ماهگی به بعد در کنار شیر مادر استفاده از غذاهای کمکی توصیه می‌شود.

    صیادی در ادامه به فواید شیردهی برای مادران نیز اشاره کرد و افزود: شیردهی علاوه بر نوزاد، آثار مطلوبی را نیز بر روی مادران خواهد داشت و علاوه بر جمع شدن رحم، از ابتلا به کم خونی مادران نیز پیشگیری می‌کند.

    وی افزود: همچنین بر اساس تحقیقات به عمل آمده موارد ابتلا به پوکی استخوان، دیابت و سرطان سینه در مادران شیرده بسیار کمتر از سایر مادران است.

    صیادی به آثار روحی و روانی شیردهی در مادران شیرده و نوزادان اشاره کرد و افزود: شیردهی رابطه قوی و عاطفی بین مادر و نوزاد ایجاد کرده که موجب کاهش اختلالات روحی روانی در این نوزادان در سنین بزرگسالی می‌شود.

    وی تصریح کرد: همچنین بر اساس تحقیقات به عمل آمده میزان خشونت در خانواده‌هایی که فرزندان با شیر مادر تغذیه شده‌اند، بسیار کمتر از سایر خانواده‌هاست.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.