-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ مرداد، ۱۳۹۴ در ۰۲:۵۸ #90511ezamaniمشارکت کننده
زشکان دانشگاه مکمستر کانادا در بررسیهای جدید خود دریافتند که باکتریهای روده نقش مهمی در بروز افسردگی و اضطراب بازی میکنند.
این بررسی اولین مطالعهای است که به تحقیق روی نقش باکتریهای رودهای در تغییر رفتار فرد پرداخته است. به گفته «پرمیسل برسیک»، نویسنده ارشد این مطالعه در بررسیهای آزمایشگاهی روی موشها مشاهده شد که این باکتریها نقش مهمی در بروز رفتارهای ناهنجار و غیرطبیعی بازی میکند.برسیک همچنین افزود: این نقش تنها به باکتریها برنمیگردد بلکه رابطه دوسویهای بین استرس در موشهای آزمایشگاهی و «میکروبیوتا»ی بدن آنهاست. «میکروبیوتا» معرف مجموعهای از گونههای میکروارگانیسم است که در اعضای مختلفی که با محیط خارج از بدن ارتباط دارند از جمله در سطوح و لایههای عمقی پوست، دهان، ریه و روده زندگی میکنند. پیش از این مشخص شده بود باکتریهای رودهای بر نوع رفتار تاثیر میگذارد اما بیشتر مطالعات پیشین روی موشهای سالم و طبیعی انجام گرفته بود.
در این مطالعه پزشکان موشها را در دوران اولیه زندگیشان در معرض استرس قرار دادند و آنها را روزانه به مدت سه ساعت از مادرانشان جدا کرده و مجدد پیش مادرهایشان بازمیگرداندند. این تیم تخصصی مشاهده کردند موشهایی با میکروبیوتای پیچیده که از مادر خود جدا شده بودند، رفتارهای شبه افسرده و مضطرب از خود بروز میدادند و سطح هورمون استرس کورتیکوسترون آنها غیرمعمول بوده است. همچنین به دلیل وجود پیامرسانهای عصبی مشخص شد معده آنها دچار نارسایی است.
به گزارش ساینس دیلی، همچنین متخصصان، این آزمایش را در شرایط فقدان باکتری انجام داده و مشاهده کردند در موشهایی که از مادرانشان جدا شدهاند سطح هورمون استرس تغییر کرده و دچار نارسایی معده شدهاند اما هیچ علامتی از افسردگی و اضطراب در آنها وجود نداشته است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.