توصیه‌های غذایی ویژه سحر در لیالی قدر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90047
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    دادگرنژاد عنوان کرد: در سحر باید غذای مختصر و ساده‌ای میل کرد، پرخوری نه تنها از احساس گرسنگی نمی‌کاهد بلکه منجر به سنگینی معده بعد از سحر و فشار به دستگاه گوارش می‌شود که خود مقدمه‌ای برای مشکلات و بیماری‌های بعدی است.
    مهم‌ترین منبع جذب سوخت برای مغز گلوکز است با نخوردن سحری از فعالیت مغز جلوگیری می‌شود
    وی افزود: از سوی دیگر نخوردن سحری نیز مشکلات فراوانی را برای فرد روزه‌دار به وجود می‌آورد، نخوردن سحری موجب افت قندخون، افت فشار، سردرد و سرگیجه می‌شود.
    این مدیر ارشد سازمان غذا و دارو تصریح کرد: مهم‌ترین منبـع سوخت و انرژی برای فعالیـت مغـز، گلوکز است که از غذاهای دارای کربوهیدرات ( مواد قندی ) مانند برنج ، ماکارونی و نان تامین می‌شود.
    وی اظهارکرد: گلـوکز تنهـا به مدت 8 ساعـت می‌توانـد در بـدن ذخیره شـود و اگـر روزه‌دار سحری میل نکند، این ذخیـره در ساعـات اولیـه صبـح تمـام شـده و مغـز دچـار کمبود سوخت می‌شود بنابراین خوردن مواد غذایی در سحر، آنهم از نوع مواد کربوهیدراتی ضروری است.
    دادگرنژاد تأکید کرد: پیش از این نیز گفته‌ام کسانی‌ـکه سحـری نمی‌خـورند از ساعت 11 روز بعـد، دچـار افت بازده‌کاری می‌شـوند و گاه سردرد، سرگیجه، افت قند خون و افت فشار در آنها دیده می‌شود.

    باید یک ساعت پیش از اذان صبح سحری را میل کرد
    وی همچنین بیان کرد: برای سحر خوب است که تقریبا 1 تا 1/5 ساعت پیش از اذان صبح غذا را صرف کرد در این صورت هم ضمن استفاده از برکات معنوی و مناجات با خدا به مرور و با فرصت از مواد غذایی می‌توان استفاده و در جذب آن به بدن کمک کرد.
    معاون اداره کل غذا آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: از ورود مقـدار زیاد غـذا و مایعـات در زمـانی کوتاه به معده و تجمع آن باید جلوگیری کرد در آن صورت هضم غذا راحت‌تر خواهد بود.
    به جای آب زیاد از میوه‌های آب دار استفاده کنید.
    وی در پایان یادآور شد: در سحر از مواد غذایی پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، حبوبات، لبنیات و گوشت استفاده و به بجای نوشیدن آب زیاد، میوه‌های آب‌دار میل کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.