رفع سردرد در ماه رمضان با طب سنتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89881
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی در رابطه با راه درمان انواع سردرد در هنگام روزه‌داری با استفاده از طب سنتی گفت: سحری نخوردن یکی از علل سردرد به هنگام روزه‌داری است به همین دلیل روزه‌داران هرگز بدون سحری روزه نگیرند و اگر خواب ماندند در افطار بعدی با آب گرم و خرما افطار را باز کنند و در خوردن وعده شام بعد از افطار، عجله نکنند.

    سید جواد علوی، کارشناس طب سنتی نیز درباره سردرد در ماه رمضان اظهار داشت: سردرد یکی از مشکلات شایع میان روزه‌داران است که با رعایت تدابیر خاص به رفع سردرد می‌توان کمک کرد.

    سردرد به چند دسته تقسیم می‌شود که از مهم‌ترین آن می‌توان به سردرد میگرنی و کلاه‌خودی، سردرد ناشی از کم‌خونی و سردرد سینوزیتی اشاره کرد.

    سردردهای میگرنی
    * معمولاً درد شقیقه نشان از سردردهای میگرنی است که برای رفع آن بهتر است که یک قاشق عسل را با آب جوش مخلوط کرده و لیموترش به آن اضافه کنند و یک بار بعد از سحری و یک بار قبل از خواب مصرف کنند که خود به بهبود آن کمک می‌کند.
    به‌گفته وی آب جوش و عسل خود به پاکسازی بدن از مواد زائد نیز کمک می‌کند.

    سردرد ناشی از کم‌خونی
    * برای رفع سردردهای ناشی از کم‌خونی عسل با آب‌جوش بدون لیموترش استفاده شود، به این صورت که مخلوط آب و عسل را یک بار قبل از خواب و یک بار بعد از مصرف سحری مصرف کنند.

    سردردهای سینوزیتی
    * برای رفع سردردهای سینوزیتی بهتر است که با بُخور به پاکسازی مغز و تخلیه سینوس‌ها بپردازند، به این نحو که بهتر است هر شب قبل از خواب از مخلوط چند گیاه مانند آویشن، پونه، نعناع، اسطوخودوس و مرزنجوش بُخور دهند.
    می‌توان از هرکدام از گیاهان یادشده تهیه کنند و 3 قاشق غذاخوری از مخلوط آن در آب‌جوش ریخته و به‌مدت 20 دقیقه بُخور دهند و پس از اتمام بُخور سر و صورت خود را پوشانده سپس با روغن سیاه‌دانه یا کنجد، پیشانی، پشت گوش و روی گونه‌ها و بینی را ماساژ دهند، این کار به پاکسازی سینوس‌ها کمک می‌کند.

    * درباره روزه‌دارانی که دچار سردرد ناشی از سینوزیت شده‌اند و درد آن در هنگام روزه برایشان مشکل‌ساز شده است می‌توان از سیستم تخلیه بخور و مخلوطی از روغن بنفشه یا بنفشه بادام هر شب قبل از خواب استفاده کرد.

    در نهایت این که
    نوشیدن رقیق چای باعث کاهش سردرد در این ایام می‌شود و کم‌کم باید مقدار مصرف چای را کم کنند تا در زمان روزه دچار سردرد نشوند.
    همچنین روزه‌داران باید حتماً وعده سحری بخورند تا طی روز احتمال سردرد کمتر شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.