به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، فتانه کاوری زاده در خصوص مواد غذایی مناسب مورد استفاده روزه داران برای یک تغذیه صحیح اظهار کرد: افراد روزه دار در هنگام افطار و سحر باید از همه گروه های غذایی به تناوب استفاده کنند.
وی ادامه داد: تنوع به معنی استفاده از گروه های غذایی اصلی شامل گروه نان و غلات، گروه میوه ها، گروه سبزیجات، شیر و لبنیات و گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها و جایگزین های آن است.
کاوری زاده افزود: تعادل نیز در مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بدین معنی است که از همه گروه های غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم خوری و پرخوری پرهیز شود.
وی با بیان اینکه افراد روزه دار همانند زمانیکه روزه نیستند، سه وعده غذا بخورند که شامل افطار، شام و سحر است، گفت: هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر مانند شیر گرم همراه با دو یا سه عدد خرما، فرنی، شیر برنج، حلیم بدون روغن توصیه می شود.
وی یادآور شد: با فاصله یک تا یک و نیم ساعت پس از افطار بهتر است یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف شود و غذای مصرفی در وعده سحر ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
کاوری زاده گفت: در وعده شام و سحر و فاصله بین آنها مقدار مناسبی سبزیجات و میوه ها مصرف شود تا علاوه بر رفع تشنگی در طول روز، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن تامین شود.