چربی سوزی با تنظیم هورمون‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88917
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    هورمون‌ها و متابولیسم را تنظیم کنید
    البته هورمون‌ها به‌تنهایی مسئول کنترل وزنتان نیستند. بدون شک متابولیسم یا همان سوخت‌وساز بدن نیز بی‌تقصیر نیست. عوامل متعددی برای چاقی وجود دارد. باید بدانید در صورت برهم خوردن تعادل هورمونی، تلاشتان برای رسیدن به تناسب‌اندام به‌جایی نمی‌رسد. احتمالاً تصور می‌کنید که با عدم مصرف فست فود و روزانه نیم ساعت دویدن به وزن ایده‌آل خود خواهید رسید. اما همچنان با وجود همه‌ی این تلاش‌ها به نتیجه‌ی دلخواهتان نمی‌رسید. در این صورت احتمالاً پای هورمون‌هایتان در میان است. در نتیجه بدون تنظیم هورمون‌ها به تناسب‌اندام نخواهید رسید.
    عدم تعادل هورمونی: متهم ردیف اول
    شما باید شناخت اساسی از عملکرد هورمون‌های بدن داشته باشید. هورمون‌ها همان ترکیباتی هستند که بدن ترشح می‌کند تا ارگان‌های بدن مانند یک ارکستر هماهنگ عمل کنند. این هورمون‌های ترشح‌شده برای کسب انرژی، مبارزه با استرس و حفظ توده‌ی عضلانی و حتی ذخیره‌ی چربی ضروری هستند. به همین دلیل است که بسیاری از خانم‌ها دوره‌هایی را در زندگی‌شان زیاد غذا می‌خورند! این مسئله بخصوص در دوره‌ی بارداری بیشتر اتفاق می‌افتد.
    اگر شکمتان جلو آمده، صرفاً به دلیل پرخوری یا عدم دفع کامل نیست. چربی انباشته‌شده در سطح معده ممکن است به دلیل هورمون کورتیزول باشد، این هورمون را هورمون استرس می‌نامند که با وارد شدن استرس به بدن ترشح می‌شود
    توجه داشته باشید که تنظیم هورمون‌ها نه‌تنها امکان کاهش وزن را فراهم می‌آورد، بلکه باعث می‌شود که شادتر و فعال‌تر باشیم.
    اولین مرحله، سم‌زدایی از بدن و دفع هر چیزی آسیب‌رسان است که بدن را آکنده از توکسین ها یا همان سموم می‌کند. مواد غذایی حاوی مواد مضر بسیار اعتیادآور هستند. به همین دلیل است بسیاری از افراد به خوردن یک بسته چیپس بیشتر از یک عدد سیب علاقه نشان می‌دهند.
    توصیه می‌کنیم از همین امروز عادت‌های بدتان را ترک کنید. شاید در ابتدا دشوار به نظر برسد، ولی سه هفته تلاش شما را به مرحله‌ای می‌رساند که دیگر میلی به این مواد مضر نخواهید داشت. فراموش نکنید که تأثیر هر رژیم دقیقاً به شیوه‌ی سم زادی‌ای از بدنتان بستگی دارد.
    باید و نبایدهای مواد غذایی برای تنظیم هورمون‌هایتان
    از مصرف مواد غذایی سرشار از گلوسیدها (قندها) بپرهیزید. چون همین گلوسیدها هستند که هوس‌ها و میل ناگهانی به خوردن را استارت می‌زنند. سعی کنید کربوهیدرات‌ها و قندهای تصفیه‌شده‌ی موجود در نان‌ها و پاستاهای تهیه‌شده از آرد سفید، برنج و غیره را کاهش دهید. همچنین توصیه می‌کنیم که مصرف مواد غذایی نیمه‌آماده و فراوری‌شده، موادی که حاوی مواد نگه‌دارنده و ترکیبات اعتیادآور هستند را کنار بگذارید.
    یادتان باشد مواد مفیدی وجود دارد که باعث کاهش وزن و درعین‌حال ایجاد احساس سلامتی و شادابی می‌شوند. مواد غذایی که حاوی گلوسیدهای کمتری هستند به تعادل هورمون‌ها کمک می‌کنند. این کارها تأثیر مستقیم خود را روی بدن و مهم‌تر از همه پوستتان به‌جا می‌گذارد.
    مواد غذایی سرشار از فیبر مثل موز، کشمش، کلم آرتیشو، جو دوسر، مغزها و حبوبات به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کنند. فراموش نکنید روزانه دو لیتر آب بنوشید تا متابولیسم بدنتان فعال‌تر شود و مایعات لازم برایش فراهم باشد تا سموم از طریق مجاری ادراری و تعریق از بدن دفع شود.
    مواد غذایی که چاقی موضعی شما را کم می‌کند
    واقعیت این است که آب کردن چربی بعضی قسمت‌های بدن سخت‌تر از قسمت‌های دیگر است. همه‌چیز به خود فرد، عادت‌ها و سبک زندگی و همچنین تعادل هورمون‌هایش بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال ران‌ها و باسن فردی که بدن وی هورمون استروژن زیادی تولید می‌کند (هورمون‌های زنانه) چاق‌تر است. در نتیجه لازم است که برای هر قسمت از بدن هورمون خاصی متعادل شود:
    شکم
    اگر شکمتان جلو آمده، صرفاً به دلیل پرخوری یا عدم دفع کامل نیست. چربی انباشته‌شده در سطح معده ممکن است به دلیل هورمون کورتیزول باشد، این هورمون را هورمون استرس می‌نامند که با وارد شدن استرس به بدن ترشح می‌شود. اگر کارمند هستید و ساعت‌های طولانی با فشار کاری زیاد کار می‌کنید احتمال اینکه چربی‌های اضافی دور شکمتان انباشته شده باشد بیشتر است.
    یکی از روش‌های طبیعی و ساده برای از بین بردن چربی‌های این منطقه مصرف ریحان است. این سبزی معطر میزان کورتیزول را پایین می‌آورد. مصرف اسفناج، مرکبات، جو، حبوبات و مغزها نیز راه‌حل مناسبی برای کاهش چربی‌های دور شکم است.
    کمر
    البته این نوع چاقی موضعی شایع نیست ولی اگر چربی زیادی در کمر بخصوص در بخش بالاتنه‌تان انباشته شده است، امکان دارد ناشی از میزان بالای انسولین باشد. برای کاهش میزان این هورمون می‌توانید به مواد غذایی حاوی اسید لینولئیک مانند ماست، گوشت بدون چربی، غلات کامل و سبزیجات سبز رنگ اعتماد کنید.
    ران‌ها و باسن
    خانم‌ها همیشه نگران چاقیِ این قسمت از بدنشان هستند. اگر شما هم چربی زیادی در این قسمت دارید، امکان دارد در نتیجه ترشح زیاد استروژن باشد.
    برای کنترل این مسئله سعی کنید به سراغ خانواده‌ی کلم‌ها بروید. سبزیجاتی مانند گل‌کلم و کلم بروکلی حاوی ترکیبات فیتوشیمی هستند که اثرات هورمون‌های مسئول چاقی این قسمت را خنثی می‌کنند. تخم کتان، تخم شربتی، کنجد و کشمش‌های قرمزرنگ و انار نیز برای مقابله با این مشکل کمک‌کننده هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.