یك سوم سرطان های دنیا با تغذیه صحیح قابل پیشگیری است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85104
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    یک سوم از کل سرطان های دنیا با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و نکشیدن سیگار قابل پیشگیری است.
    امروزه سرطان بعد از بیماری های قلبی عروقی به عنوان مهم ترین عامل مرگ و میر در كشورهای دنیا مطرح است و در دهه های آینده اولین عامل مرگ و میر به ویژه در کشورهای در حال توسعه خواهد بود.
    ارتباط بروز سرطان با مصرف برخی مواد غذایی به عنوان عوامل پیشگیری کننده یا بازدارنده بیانگر نقش کلیدی تغذیه در ایجاد و یا پیشگیری از ایجاد سرطان، است.
    آنتی اکسیدان ها یكی از این گروه مواد غذایی هستند كه از ترکیبات در غذاها به شمار رفته و رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برند یا مانع از شکل گیری آنها می شوند، رادیکال های آزاد عامل ایجاد سرطان هستند.
    گروهی از ترکیبات در مواد غذایی هستند كه می توانند رادیکال های آزاد را که عامل ایجاد سرطان و بسیاری از بیماری های دیگر است را در بدن از بین ببرند و یا مانع از شکل گیری آن ها شوند مهمترین آنتی اکسیدان های بدن ویتامین های A C E، سلنیوم، روی و منیزیم هستند.
    برخی مرکبات، فلفل سبز، توت فرنگی، گوجه فرنگی و بروکلی. منابع غذایی غنی از ویتامین C ، ذرت، مغزها، زیتون، سبزی های برگ دار و سبز، روغن های
    گیاهی و سبوس گندم منابع غذایی غنی از ویتامین E به شمار می روند.
    هویج، میوه های نارنجی رنگ، کدو حلوایی، طالبی، سبزی های سبز تیره، کلم پیچ، اسفناج، ذرت، تخم مرغ، مرکبات، گوجه فرنگی، گریپ فروت و هندوانه منابع غذایی کاروتنوئیدها و انواع مغزها، ماهی و سایر غذاهای دریایی، قلوه، جگر و مخمرها منابع غذایی سلنیوم هستند.
    احتمال بروز برخی از سرطان ها در افرادی که روزانه میوه و سبزی مصرف می کنند کمتر است برای پیشگیری از سرطان و سایر بیماری های مزمن روزانه حداقل 5 واحد از میوه ها و سبزی های متنوع مصرف كنید.
    ارتباط بین مصرف منابع غذایی حاوی اسید فولیک مانند: حبوبات، اسفناج، و مرکبات، با كاهش انواع سرطان ها ثابت شده است.
    افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخی سرطان ها ارتباط دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.