خواب خوش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78634
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به خوردن و نوشيدنتان اهميت دهيد.
    هيچ‌وقت وقتي احساس تشنگي يا گرسنگي مي‌کنيد به رختخوابتان نرويد. اين احساس‌ها حتي اگر اول خوابتان ببرد شما را اواسط شب بيدار خواهد کرد اما توجه کنيد ميزان مصرف نوشيدني‌هايتان را هم حداقل 45 دقيقه قبل از خوابيدن به حداقل برسانيد چرا که از جا برخاستن براي رفتن به دستشويي براي شما که به راحتي نمي‌خوابيد، عاملي براي بي‌خوابي است.

    فعاليت‌هاي فيزيکي.
    فعاليت‌هاي فيزيکي منظم و روزانه مي‌تواند کيفيت خوابتان را دگرگون کند و به خواب سريع‌تر و عميق‌ترتان کمک کند. ساعت انجام فعاليت هم اهميت دارد؛ اگر فعاليت فيزيکي شما به زمان خوابيدنتان بسيار نزديک است، امکان دارد برعکس انرژي مضاعفي پيدا کنيد و خواب از سرتان بپرد. اگر بدنتان اين فرمان را داد، سعي کنيد ورزشتان را به صبح زود موکول کنيد.
    مديريت استرس.
    وقتي کارهاي زيادي براي انجام دادن داريد، طبيعتا مسايل زيادي هم براي فکر کردن داريد و اين مساله با خوابيدنتان در ارتباط مستقيمي است. براي برگرداندن آرامشتان بايد سعي کنيد، استرس‌هاي زندگي‌تان را مديريت کنيد. قدم‌هاي کوچکي برداريد. اولويت‌هاي زندگي‌تان را مشخص کنيد و به آنها بپردازيد اما اجازه استراحت به خودتان هم بدهيد. چند ساعتي را با همسر يا يک دوست قديمي سپري کردن يکي از پيشنهادهاي ما براي کم کردن استرستان است. قبل از رفتن به رختخواب هر آنچه باعث استرستان مي‌شود را روي صفحه کاغذي بنويسيد و براي فردا بگذاريد. برخي افراد با وجود رعايت تمام اين موارد باز هم خواب راحتي ندارند. به نظر مي‌رسد اگر اين‌گونه باشد بهتر است از يک مشاور در زمينه اختلال خواب کمک بگيريد. او راهکارهایی ارائه می دهد که به خواب راحتتان کمک مي‌کند.
    منبع: Mayo clinic

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.