کفیر چیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77955
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    اصطلاح کفیر بیان‌گر میکروارگانیسم‌هایی است که به منظور تخمیر آبمیوه، شیر و سایر نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    فواید کفیر:
    مناسب برای افرادی که نمی‌توانند قند شیر را تحمل کنند، غذای تکمیلی مناسب برای خانم‌های باردار و شیرده، کمک به سلامت و تقویت سیستم ایمنی و بنابراین موثر در بیماری‌های ایدز، هرپس، سرطان و…، دارای اثرات آرام‌بخش بر روی سیستم عصبی و بنابراین موثر برای افرادی که از مشکلات کم‌خوابی، افسردگی و سندرم بیش‌فعالی کم توجهی (ADHD) رنج می‌برند.
    داشتن نقش موثر در درمان بیماری‌های روده‌ای، بهبود حرکات روده و در نتیجه مفید در درمان یبوست، کاهش نفخ و کمک به سلامت سیستم گوارش پس از مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک.
    علاوه بر موارد ذکر شده، کفیر سرشار از ویتامین‌هایی از قبیل B1، B6، B12 ،K بیوتین، اسیدفولیک و املاحی مانند کلسیم، منیزیم، فسفر و اسیدهای آمینه (مانند تریپتوفان) می‌باشد که در بهبود و حفظ عملکرد بدن بسیار موثرند.
    می‌توان کاملا ادعا کرد که کفیر نه تنها به هیچ عنوان بیماری‌زا نیست، بلکه بسیاری مطالعات حاکی از اثرات سودمند آن بر سلامت پوست و سیستم گوارشی می‌باشند. همچنین این بررسی‌ها نشان داده‌اند که کفیر در درمان سل نیز موثر است و می‌تواند باکتری‌های بیماریزا اعم از گرم مثبت و گرم منفی را از بین ببرد. همچنین کفیر مواد جهش‌زایی همچون ایندول و ایمیدازول را غیرفعال می‌کند.
    امروزه غذاهای ما از نظر تغذیه‌ای بسیار فقیرند و دستگاه گوارش ما توسط داروهای مصنوعی مورد حمله قرار می‌گیرد و در این زمینه می‌توان گفت استفاده از برخی غذاها مانند کفیر نقش موثری در حفظ میکروفلور روده بازی می‌کند و از کلیدهای اصلی سلامتی است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.