-
نویسندهنوشتهها
-
۱۸ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۱:۳۰ #77520zeinab_zolfaghariمشارکت کننده
1- غذاهای پر حجم برای سحری استفاده نكنید.
2- از مصرف غذاهای چرب برای سحری پرهیز كنید.3- از مصرف چای زیاد در سحری خودداری كنید.
4- از كربوهیدرات های پیچیده مانند نان، برنج، سیب زمینی دروعده سحراستفاده كنید . مصرف این مواد باعث كاهش حس گرسنگی در طول روز می شود.5- با منابع قندی و انرژی مانند خرما، آب میوه، انواع شربت و شله زرد افطار كنید.
6- اگر وعده افطار و شام جدا بودند ، شام را سبك و كم حجم میل كنید. هیچ گاه چند نوع غذا را با هم مصرف نكنید.7- مصرف شام را با استفاده از میوه در حجم كم خاتمه دهید.
8- پس از مصرف شام، حتما وعده مختصری، شامل میوه، شیر یا انواع مغزهای گیاهی مانند پسته و بادام استفاده كنید.9- از زمان صرف افطار تا قبل ازخواب مایعات، زیاد بنوشید.
10- از مصرف انواع دسرها و شیرینی هایی با شكر زیاد در برنامه افطار و سحر خودداری كنید.11- مصرف قندها و شیرینی های طبیعی مانند خرما و توت را كه منابع خوبی از املاح، ویتامین ها و انرژی هستند، به جای انواع شیرینی تهیه شده با شكر توصیه می كنیم.
12- مصرف غذا در وعده های سحر و افطار به صورتی باشد كه هیچ گاه احساس سیری كامل نكنید.13- با وجود این كه روزه داری می تواند، مشكلات سلامتی مانند فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی و اختلالات گوارشی را بهبود بخشد، اما افرادی كه بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری های قلبی وعروقی، نارسایی های كلیه و نوسانات فشار خون دارند، حتماً با پزشك معالج خود مشورت كرده و در صورت صلاحدید پزشك می توانند روزه بگیرند.
۱۸ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۷ #100838madjdمدیرکلوعده سحری خود را همراه سالاد و سبزی خوردن میل کنید.
۱۸ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۹ #100839madjdمدیرکلاز چه پرهيز کنيم ؟
1 – غذاهاي سرخ کردني و چرب
2- غذاهاي حاوي قند زياد
3 – خوردن غذاي زياد بخصوص هنگام سحر
4 – خوردن چاي زياد هنگام سحر. چاي باعث افزايش ادرار شده و از اين طريق نمک هاي معدني که در طول روز بدن به آنها نياز دارد، دفع مي شوند.
5 – سيگار : اگر شما نمي توانيد کشيدن سيگار را يک دفعه قطع کنيد از هفته هاي قبل از ماه رمضان مصرف آن را به تدريج کاهش دهيد.۱۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۲۳:۳۸ #100855zghasemiمشارکت کنندهباید سعی شود در وعده سحر از قندهای ساده کمتر استفاده شود و بیشتر از نوع پیچیده استفاده شود تا فرد دیرتر دچار افت قند خون و ضعف شود
۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۱ #100863لیلیمشارکت کنندهسلام میشه منظورتون را از قندهای پیچیده بیان کنید ممنون
۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۴ #100865zghasemiمشارکت کنندهکربوهيدراتها به طور عمده بر اساس وزن مولکولي به انواع ساده و پيچيده طبقهبندي شدهاند:
کربوهيدراتهاي ساده شامل مونوساکاريدها، ديساکاريدها مثل گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و گالاکتوز است که در قند و شکر، کيک، شيرينيها، شکلات و آبنبات يافت ميشوند. کربوهيدرات ساده همچنين به صورت طبيعي در ميوهها و سبزيها توليد ميشود.کربوهيدراتهاي پيچيده نيز عبارتند از پليساکاريدهايي که شامل نشاستههاي قابل هضم(در انواع ماکاروني، نان، غلات، حبوبات و سبزيجات نشاستهاي مثل سيب زميني) و فيبرهاي غيرقابل هضم هستند که از انواع اين فيبرها ميتوان به فيبرهاي محلول مثل هميسلولز(در بلغور و برنج قهوهاي)، پکتين(در سيب، مرکبات، توتفرنگي)، صمغها(درجوي دوسر، لوبياي خشک) و يا گروه فيبرهاي غير محلول مانند سلولز(در آرد و نان سبوس دار، لوبيا، نخود و سبزيهاي ريشهاي و خانواده کلم) وليگنين(سبزيهاي رسيده، گندم) اشاره کرد.
۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۳ #100884لیلیمشارکت کنندهممنون از توجهتون
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.