-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۵ #77415ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]1 – هیچ گاه مواد غذایی کنسروی را جایگزین غذاهای خانگی نکنید.
2 – اگر هنگام باز کردن قوطی متوجه ریختگی لاک یا لکه های سیاه رنگ و زنگ زده در جدار داخلی آن شدید از مصرف محصول بپرهیزید. لکه های زنگ زده، غذا را فاسد و شیمیایی می کند.
3 – سیاه شدن جدار خارجی بدنه قوطی و البته رشد کپک روی آن نشان دهنده آن است که کنسرو در شرایط بهداشتی نگهداری نشده است و از خرید آن اجتناب کنید.
4 – وقتی در قوطی را باز کردید، بلافاصله محتویات آن را درون ظروف شیشه ای بریزید. خوب است بدانید بر اثر باز شدن در کنسرو بخصوص کمپوت، اسید میوه با کمک اکسیژن هوا با دیواره فلزی قوطی واکنش نشان داده و ماده غذایی را مسموم می کند.
5 – هیچ گاه قوطی کنسرو و کمپوت را درون یخچال نگهداری نکنید، زیرا رطوبت این محیط به زنگ زدگی بدنه قوطی منجر می شود.[/align]
۱۱ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۳ #100785zghasemiمشارکت کنندهدقت داشته باشیم که باکتری موجود در کنسروها که با نام کلستریدیوم بوتولینوم معروف است جزو خطرناکترین سم های شناخته شده است و تنها به میزان یک شیشه نوشابه از این سم قادر از تمام مردم جهان را از پای در آورد…در مصرف کنسروها خیلی خیلی باشید دقت داشته باشید.
[hr]
بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد میشود. سه نوع عمده بوتولیسم عبارتند از: بوتولیسم غذایی که با خوردن غذاهای حاوی سم ایجاد میشود. بوتولیسم زخم که حاصل عفونی شدن زخم با باکتری کلستریدیوم بوتولینم است. بوتولیسم نوزادان که با مصرف ذرات حاوی باکتری ایجاد میشود.این ذرات در روده رشد و سم آزاد میکنند. تمام اشکال بوتولیسم کشندهاست و به عنوان اورژانسهای پزشکی در نظر گرفته میشود. کلستریدیوم بوتولینوم ارگانیسم میلهای شکلی است که در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی ) بهتر رشد میکند. باکتری در حالت غیرفعال زنده میماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد. ۷ نوع زهرابه بوتولیسم شناخته شدهاند که با حروف Aتا Gنشانی داده میشوند. تنها انواع A، B، E، Fدر انسان سبب بیماری میشوند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.