-
نویسندهنوشتهها
-
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۱ #76932zghasemiمشارکت کننده
این بار در مورد نقرس مطالعه کردهاند و متوجه شدهاند نوشیدن ۵فنجان قهوه در روز نه تنها برای نقرسیها اشکالی ندارد، بلکه اصولا احتمال ابتلا به آن را در افراد سالم کم هم میکند.
مطالعه مشترک پژوهشگران دانشگاه ونکوور کانادا و هاروارد نشان داد ۴ تا ۵ فنجان قهوه در روز، احتمال ابتلا به نقرس را تا ۴۰ درصد کم میکند. ۶ فنجان یا بیشتر، این احتمال را ۶۰ درصد کم میکند و خلاصه این که بیماران مبتلا به نقرس هم نباید خودشان را در قهوه دلخواهشان محدود کنند، چون احتمالا باعث تشدید مشکل مفاصل آنها نمیشود.
در بیماری نقرس که بیشتر در آقایان اتفاق میافتد، اسید اوریک بدن به صورت کریستالهایی در مفاصل رسوب میکند و همین باعث دردهای شدید مفصلی، به صورت حملهای در بیمار میشود.
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۵ #100526madjdمدیرکلمن برعکس این مطلب را شنیده بودم!
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۷ #100527madjdمدیرکلمصرف قهوه و نوشیدنی های کافئین دار به مقدار زیاد می تواند خطر عود حملات نقرس را افزایش دهد. به عنوان مثال مصرف حدود 4 بار نوشیدنی کافئین دار در طول روز در مقایسه با نوشیدنی های غیر کافئینی خطر بروز و عود این حملات را تا 80 درصد افزایش می دهد. از سوی دیگر مطالعه روی 663 بیمار مبتلا به نقرس نشان می دهد که مصرف بیش از 6 بار مصرف نوشیدنی های حاوی مواد کافئینی می تواند عود حملات نقرسی را تا حدود 3 برابر افزایش دهد. ولی یک تا 2 بار مصرف نوشیدنی های کافئین دار و قهوه خطر زیادی در آغاز این حملات ندارد. نقرس بر اثر افزایش اسید اوریک در بدن رخ می دهد و رسوب این ماده در مفاصل باعث ایجاد التهاب و درد مفاصل می شود. مصرف قهوه در طولانی مدت می تواند میزان اسید اوریک را در بدن کاهش داده و در نتیجه خطر بروز نقرس را کاهش دهد. ترکیبات شیمیایی موجود در قهوه به نوعی همانند داروهای نقرس عمل کرده و مقدار اسید اوریک را کم می کند. اگر چه این داروها در کنترل نقرس در طولانی مدت مؤثر است ولی مصرف آن ها در کوتاه مدت علائم بیماری را تشدید می کند. محققان با مطالعه 633 بیمار مبتلا به نقرس دریافتند که مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه، چای و نوشیدنی های انرژی زا حدود 24 ساعت پیش از آغاز حملات و دردهای نقرس در شروع این حملات مؤثر بوده اند. در صورتی که نوشیدنی های غیر کافئینی اثری روی شروع دردهای نقرسی ندارد. در واقع افراد مبتلا به نقرس که به طور مداوم از قهوه و نشیدنی های کافئین دار استفاده می کنند به دلیل عادت کردن به آن مقدار کافئین مشکلی نخواهند داشت ولی بیمارانی که به طور اتفاقی از این مواد استفاده می کنند باید مراقب باشند چرا که ممکن است دچار عود حملات شوند.
WebMD۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۵ #100528zghasemiمشارکت کنندهبله…نظر شما هم محترم…اما این جمله [چون احتمالا باعث تشدید مشکل مفاصل آنها نمیشود.] و کلمه احتمالا آن نشان دهنده این است که نتایج آن قطعی نیست…
هنوز ناگفته ها و نایافته های زیادی در علم تغذیه وجود دارد
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.