-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ دی، ۱۳۹۱ در ۰۵:۱۳ #75221zeinab_zolfaghariمشارکت کننده
از این غذاها پرهیز کنید
* غذاهای فرایند شده(سوسیس، کالباس و …)، غذاهای نیمه آماده و غذاهای کنسرو شده که حاوی نگهدارنده ها و افزودنی های گوناگون هستند نیز قطعا باعث افزایش کار کبد می شوند، بنابراین مصرف غذاهای تازه و در صورت امکان مواد غذایی ارگانیک که سموم شیمیایی نیز در تهیه آن ها استفاده نشده، توصیه می گردد. از مصرف عصاره گوشت های آماده برای تهیه سوپ و غذا نیز باید خودداری شود. در عوض مصرف سوپ با سبزیجات تازه و عصاره تازه گوشت(بدون چربی) که در منزل تهیه شود به عملکرد بهتر کبد کمک می کند.
* از آن جایی که کافئین باعث تحریک کبد می شود، مصرف قهوه ، کولاها ، شکلات و برخی چای ها باید محدود شود.
* غذاهای چرب مخصوصا با منشاء حیوانی بار زیادی را به کبد(جهت تولید صفرا برای هضم) وارد می کنند، بنابراین دریافت چربی ها باید کاهش یابد و فقط از روغن های گیاهی و غیرهیدروژنه استفاده شود و از مصرف روغن جامد، مارگارین، کره بادام زمینی، فست فودها، گوشت های باربکیو شده، شیر و پنیر چرب، خامه و شیرینی ها به طور جدی پرهیز گردد. روغن زیتون خالص و روغن دانه ی کتان انتخاب های مناسبی برای این افراد هستند.
غذاهای فرایند شده(سوسیس، کالباس و …)، غذاهای نیمه آماده و
غذاهای کنسرو شده که حاوی نگهدارنده ها و افزودنی های گوناگون هستند
نیز قطعا باعث افزایش کار کبد می شوند
* برای کنترل احتباس مایعات در بدن بهتر است دریافت نمک کاهش یابد، بنابراین استفاده از رژیم غذایی محدود از نظر سدیم توصیه می شود.
* در مبتلایان به هپاتیت C به هیچ عنوان نباید از مواد غذایی حاوی قندهای ساده نظیر شکلات، بیسکویت، آبنبات و آبمیوه استفاده نمود.۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۴:۰۵ #99139madjdمدیرکلهپاتیت به معنی التهاب در پارانشیم کبد است و به دلایل مختلفی میتواند ایجاد شود که بعضی از آنها قابل سرایت هستند و برخی مسری نیستند. از عواملی که ایجاد هپاتیت میکنند میتوان به افراط در مصرف الکل٬ اثر برخی داروها٬ آلودگی به باکتری و همچنین ویروس اشاره نمود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.