چرا خداوند در قرآن کریم از زیتون به عنوان میوه بهشتی یاد کرد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75025
    zghasemi
    مشارکت کننده

    توجه دین اسلام به سلامتی بدن مانند توجه به سلامتی روح و روان است. از جمله میوه هایی که در قرآن کریم به آنها توجه شده زیتون است. در سوره التین، از زیتون به عنوان میوه بهشتی نام برده شده و به آن قسم یاد شده. همچنین در قرآن کریم شش بار به این میوه قسم یاد شده که این موضوع نشانگر خواص ارزشمند زیتون است.

    زیتون از جمله مواد غذایی مفید با قدمت 8000 ساله است که بیشتر در نواحی مدیترانه ای مورد استفاده زیاد قرار می گیرد.

    زیتون با دارا بودن بیش از 80 ماده مغذی و مفید برای بدن مانند فیبر، اسید های چرب غیر اشباع، ویتامین E، سلنیم و روی، خواص بسیار مفیدی برای بدن دارد. از جمله خواص دیگر زیتون می توان به خاصیت ضد التهابی و نقش موثر آن درپیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، کاهش کلسترول بد خون، کاهش فشار خون و سرطان دستگاه گوارش اشاره کرد.

    خاصیت دیگر زیتون نقش پیشگیری کننده آن از ابتلا به بیماری آسم و آلرژی و همچنین بر طرف کنندگی گرگرفتگی خانم ها در دوران یائسگی است. به علاوه این که مصرف زیتون سبب افزایش جذب کلسیم و در نتیجه افزایش بافت استخوانی و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

    بر این اساس مصرف روزانه زیتون را به منظور ارتقای سطح سلامت سیستم قلب و عروق و به عنوان عامل پیشگیری کننده از گرفتگی عروق توصیه می کنند. از خواص مفید دیگر زیتون نقش سلامت بخش آن در دستگاه گوارش می باشد و استفاده از آن به منطور پیشگیری از یبوست توصیه می شود.

    با توجه به خواص ذکر شده می توان گفت مصرف زیتون در بیماران قلبی و عروقی، بیماران مبتلا به انواع رماتیسم، بیماران مبتلا به آسم و آلرژی و افراد دارای سابقه فشار خون بالا بسیار مفید خواهد بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.