مصرف داروهای کورتونی منجر به افزایش قند خون می شوند
« مصرف برخی از داروها به صورت مستقیم و غیرمستقیم منجر به افزایش قند خون و ابتلای فرد به دیابت می شود.» ثابت شده داروهای کورتونی برخلاف انسولین عمل کرده و منجر به افزایش قندخون فرد می شوند.
به طوری که تزریق کورتون در افرادی که مجبور به تزریق آن هستند در عرض 4 تا 6 ساعت موجب افزایش قندخون فرد می شوند که احتمال ابتلای فرد به دیابت را افزایش می دهند.
داروهای اعصاب از جمله داروهای تاثیرگذار بر قند خون بوده و به صورت غیرمستقیم می تواند موجب ابتلای فرد به دیابت شود به این صورت که مصرف کنندگان این داروها دچار افزایش وزن می شوند و همانطور که می دانید چاقی می تواند احتمال ابتلای فرد به دیابت را افزایش دهد.
مصرف برخی از داروهای ضد سرطان و برخی از داروهای فشار خون از دیگر داروهایی هستند که موجب افزایش قند خون فرد می شوند.
نکته قابل ذکر این است که برخی از داروها در افراد مختلف اثرات متفاوتی دارد به همین دلیل افراد دیابتی بایستی به هنگام مراجعه به پزشک اطلاعاتی در مورد داروهای مصرفی خود بدهند.
نکته دیگری که بایستی به خاطر داشته باشیم این است که هر دارویی که تجویز می شود در کنار اثرات درمانی می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد و گاه به اجبار این داروها برای درمان بیماری فرد تجویز می شود و افراد نبایستی به دلیل ترس از عوارض مصرف داروها به صورت خودسرانه اقدام به قطع مصرف داروهای خود کنند.