-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ۰۵:۳۱ #68906tavakoliمشارکت کننده
تاثیر ماست روی سیستم ایمنی بدن
باکتری های ماست سبب افزایش کارکرد سیستم ایمنی می گردند. طبق تحقیقات بعمل آمده خوردن روزانه دوفنجان ماست معمولی در طول یک سال گاما اینترفرون را که یک عنصر اساسی در تنظیم فعالیت سیستم ایمنی است و با عفونتها مقابله می نماید به میزان 500% در افراد پیر و جوان افزایش میدهد. همچنین تحقیقات دیگر نشان داده است که اشخاصی که بمدت یک سال روزانه یک فنجان ماست مصرف می کنند در مقایسه با دیگران 25% کمتر به سرماخوردگی مبتلا می شوند. ماست دارای باکتری های زنده و فعالی بنام لاکتوباسیل ، بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس می باشد. همچنین ماست سرشار از پروتئین و انواع ویتامین های گروه B است که برای رشد سلولهای مغز حیاتی است.
ماست به عنوان آنتی بیوتیك طبیعی
اغلب دانشمندان در تحقیقات علمی خود دریافته اند كه باكتری فعال ماست و سایر لبنیات مشتق از ماست در مجاری روده ها به عنوان آنتی بیوتیك طبیعی با طیف وسیع عمل می كند. تا به حال محققان تغذیه هفت آنتی بیوتیك طبیعی از ماست و سایر فراورده های تخمیری شیر به دست آورده اندكه قدرت با كتری كشی و باكتری زدایی برخی از آنها برابر و یا حتی بیشتر از آنتی بیوتیك دارویی مصنوعی مانند ترامایسین است .
طبق بررسی در لهستان كودكانی كه مرتبا ماست می خورده اند خیلی بیشتر در مقابل عفونتهای آنفلوانزا از خود مقاومت نشان داده اند .
طبق تحقیقی كه در مراكز تحقیقاتی وزارت كشاورزی آمریكا به عمل آمده موشهای آزمایشگاهی كه به آنها مرتبا ماست داده شده است قدرت مقاومت بیشتری در برابر عفونتهای مسمومیتهای غذایی سالمونلا از خود نشان داده اند و این موشها عمر طولانیتری داشته اند.
نقش ماست در زمینه مبارزه با عفونتها از دو طریق است ، یكی مستقیما كشتن میكروب و دیگری افزایش توانایی سیستم دفاعی بدن .
ماست یك عامل ضد سرطان
دانشمندان ضمن تحقیقات به قراینی برخورده اند كه نشان می دهد ماست ممكن است در پیشگیری سرطان بخصوص سرطان كولون موثر باشد . در ربع قرن اخیر در موارد متعددی به این خاصیت ماست برخورد كرده اند و دیده شده اشخاصی كه بیشتر ماست می خورند احتمال ابتلای به سرطان در آنها كمتر است . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.