بهترین ورزش‌ ها برای افزایش متابولیسم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66197
    mosavi
    مشارکت کننده

    اگر تصمیم دارید سوخت و ساز بدن تان را افزایش دهید، بهتر است ورزش ‌های زیر را به خاطر بسپارید:

    پیاده ‌روی سریع: پیاده‌ روی از جمله ورزش‌ هایی است که اگر با شدت و مدت مناسب انجام شود، نقش تعیین‌ کننده‌ ای در افزایش روند سوخت و ساز بدن شما ایفا می ‌کند. به طور کلی، سرعت انجام پیاده ‌روی باید به اندازه‌ ای تنظیم شود که در آن، فرد قادر به اتمام جمله‌ اش، در حد 3 تا 4 کلمه، باشد.
    دو استقامت یا نیمه ‌استقامتی:دویدن به واسطه ی فعالیت حجم زیادی از عضلات، تاثیر قابل ملاحظه‌ ای در افزایش متابولیسم بدن دارد. انجام این ورزش با شدت متوسط، که فرد قادر به ادامه این روند به مدت 30 دقیقه باشد، توصیه می ‌شود.
    دوچرخه‌ سواری استقامتی: ورزش دوچرخه سواری نیز باید با شدت متوسط انجام شود.
    شنای استقامتی یا نیمه‌ استقامتی: حین شنا کردن حجم زیادی از عضلات دست و پا به طور هماهنگ فعال می ‌شوند.
    کوهنوردی: ورزش کوهنوردی که علاقه ‌مندان زیادی بین گروه‌ های مختلف دارد، موجب افزایش سوخت و ساز بدن می ‌شود. البته توجه به وضعیت سلامت مفاصل بدن(به ویژه اندام تحتانی) پیش از شروع این ورزش مفرح توصیه می‌ شود.

    حین انجام ورزش‌ های فوق با شدت متوسط و مدت زمان حداقل 30 دقیقه، چربی به عنوان منبع اصلی انرژی مصرف می‌ شود، در نتیجه مقدار زیادی چربی در روند افزایش متابولیسم بدن می‌ سوزد اما موردی که اغلب مشاهده می‌ شود، این است که اکثر افراد خیلی زود از یکنواختی ورزش‌ های هوازی خسته شده و آن را کنار می ‌گذارند. از این رو، تاثیر قابل توجه این ورزش‌ ها، به ویژه در افزایش سوخت و ساز چربی با انجام مداوم این فعالیت‌ ها، حداقل به مدت 30 دقیقه ایجاد می ‌شود.

    چنان چه فرد در ابتدای شروع فعالیت فیزیکی، قادر به انجام این گروه از فعالیت ‌ها به مدت 30 دقیقه نیست، می‌ تواند فعالیت خود را در 3 نوبت 10 دقیقه‌ ای انجام داده و به تدریج، این مدت زمان ورزش را به حد مطلوب برساند.

    در 10 دقیقه ی ابتدایی ورزش ‌های استقامتی، گلیکوژن(قند) به عنوان منبع اصلی انرژی مورد استفاده قرار می ‌گیرد و با افزایش زمان تمرین ‌ها و اتمام ذخایر قند کبدی، به تدریج چربی به عنوان سوخت اصلی بدن مصرف می ‌شود. بنابراین چنان چه ورزش هوازی را با هدف افزایش سوخت و ساز بدن به ویژه کاهش چربی ‌های اضافی بدن انجام می ‌دهید، لازم است که 3 تا 5 روز در هفته به مدت 30 تا 60 دقیقه(به صورت مداوم و پشت سر هم) ورزش ‌های یاد شده را به انجام برسانید.
    منبع: تبيان

    #97150
    reyhane
    مشارکت کننده

    با سلام. مطلب خوب و مفید بود. فقط میخواستم بدانم اگر برای کاهش وزن از دوچرخه ثابت استفاده کنم به زانوهام آسیب نمیرسه؟ مثلا حدود یک تا یک ساعت و نیم با سرعت متوسط. با تشکر!

    #97153
    amatorboxer
    مشارکت کننده

    به نام خدا
    دوچرخه سواری یکی از راههای کاهش وزن و کاهش چربی های بدن هست به شرط اینکه درست و اصولی انجام بشه ولی باید این رو هم در نظر داشته باشیم که ورزش بیش از حد نه تنها موثر واقع نمی شود بلکه باعث آسیب دیدگی در فرد ورزشکار هم می شود.
    نظر من اینه که شما این 1 ساعت رو به 2 یا 3 بار در روز تقسیم کنی و هر بار 20 الی 30 دقیقه با سرعت متوسط ورزش کنی چون 1 ساعت زمان زیادی هست ممکنه با عث ورزش زدگی شما بشه یا اینکه همونطور که خودتون اشاره کردید باعث ساییدگی در قسمت مفصل زانو بشه . با آرزوی موفقیت برای شما

    #97157
    Ashna
    مشارکت کننده

    با سلام خدمت شما. من Spining کار می کنم. 3 روز در هفته و به مدت 45 دقیقه. آیا این زمان برای چربی سوزی کافی می باشد؟

    #97160
    roya50
    مشارکت کننده

    جالب بود ممنون استفاده کردیم

    #97162
    amatorboxer
    مشارکت کننده
    Ashna wrote:
    با سلام خدمت شما. من Spining کار می کنم. 3 روز در هفته و به مدت 45 دقیقه. آیا این زمان برای چربی سوزی کافی می باشد؟

    به نام خدا
    اگر تازه ورزش رو شروع کردید بله کافیه ولی باید توجه داشته باشید که بدن ما بعد از یه مدت خودش رو با هر شرایطی وفق میده یعنی شما باید هر 30 روز یکبار برنامه ی ورزشیتون رو تغییر بدید میتونید برنامه رو از 3 روز به 4 روز و یواش یواش به 5 و 6 روز برسونید ولی همیشه توجه داشته باشید یک روز رو حتما در هفته استراحت کامل بکنید مثل روز های جمعه روشهای دیگری هم هست برای ایجاد تغییرات در برنامه ورزشی که یواش یواش توضیح میدم خدمتتون. موفق باشید

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.