افراد موفق
آخرین مقالات
محبوب ترین مقالات
مصرف کدام مواد غذایی در کاهش کلسترول خون موثرتر است؟
رژیم غذایی گیاهی در حفظ سلامت قلب و عروق نقش موثری دارد. شواهد نشان داده که بین این نوع رژیم غذایی و بهبود سلامت قلب یک ارتباط قوی وجود دارد. با این حال، احتمالاً پیروی از رژیم غذایی گیاهخواری که حاوی مقادیر کمی چربیهای اشباع است بهترین راهکار برای کنترل میزان کلسترول خون به شمار نمیرود. به عبارت دیگر…
آیا چاقی همیشه خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش میدهد؟
چاقی خطر بیماریهای مختلف از جمله دیابت نوع ۲، پرفشاری خون و برخی از انواع سرطان را افزایش میدهد. برخی از زنان علیرغم برخورداری از نمایه توده بدنی (BMI) بالا از نظر متابولیکی سالم هستند. بدین معنی که به پرفشاری خون، اختلال چربیهای خون (دیسلیپیدمی) و دیابت مبتلا نیستند. محققان در مطالعهای که نتایج آن به تازگی منتشر شده درصدد برآمدند تاثیر چاقی را در افرادی که از نظر متابولیکی سالم هستند بر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی (CVD) بررسی کنند….
چگونه مصرف قند و شکر را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم؟
قند نوعی کربوهیدرات است که یا به طور طبیعی در برخی مواد غذایی مانند میوهها، شیر و ماست یافت میشود و یا طی فرآیند آمادهسازی به مواد غذایی و نوشیدنیهای مختلف افزوده میشود. این ماده نه تنها در قند و شکر معمولی، بلکه در نوشیدنیهای شیرین (شامل نوشابه، نوشیدنیهای انرژیزا و …)، برخی غلات صبحانه، بستنی، شکلات، آبنبات، انواع شیرینی…
پیشگیری از بیماری قلبی با مصرف ۱ عدد تخممرغ در روز
یک باور قدیمی این است که تخممرغ به علت داشتن کلسترول برای سلامتی کاملاً مضر است. اما تحقیقات جدید نشان میدهد که میتوان بدون نگرانی از خوردن این ماده غذایی لذت برد. در تعدادی از مطالعات گفته شده که زرده به علت داشتن کلسترول بالا، به خصوص برای افرادی که در معرض ابتلا به بیماری قلبی – عروقی (CVD) قرار دارند، مضر است….
با مهمترین نیازهای تغذیهای مربوط به زنان آشنا شوید
رژیم غذایی سالم نقش بسزایی در حفظ سلامتی دارد. اگرچه هم زنان و هم مردان باید از رژیم غذایی متنوع و متعادل پیروی کنند، اما زنان نیازهای تغذیهای خاصی دارند که میتواند در هر مرحله زندگی تغییر کند. توصیههای کلی که انرژی مورد نیاز این گروه از جمعیت را تامین کرده و از بروز بیماری پیشگیری میکند، عبارتند از:…
آجیل از شما در مقابل بیماریهای قلبی محافظت میکند.
آجیلها و یا مغزها حاوی اسیدهای چرب غیراشباع (PUFA)، فیبر، پروتئین، ویتامین E، فولات و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم، روی و منیزیم هستند. همچنین حاوی فنولیک و فیتواسترول میباشند. نتایج تعدادی از مطالعات نشان داده که مغزها از مرگ زود هنگام ناشی از بیماریهای قلبی – عروقی (CVD) پیشگیری میکنند…
آشپزی رژیمی
سوپ مرغ و ذرت
اخبار تغذیه و پزشکی
چه عواملی با بروز آلرژی غذایی در کودکان مرتبط هستند؟
تخمین زده میشود که ۵ تا ۸ درصد کودکان به آلرژی غذایی مبتلا هستند. علائم آلرژی غذایی معمولاً در سال اول زندگی ظاهر میشود. این مشکل خود را با خارش و تورم صورت نشان میدهد. علائم مدت کوتاهی بعد از مصرف غذا ایجاد میشوند. علائم آلرژی غذایی میتواند در برخی موارد شدید بوده و سبب مشکلات تنفسی، استفراغ و اسهال و آنافیلاکسی باشد…
چگونه از بروز علائم اوتیسم در کودکان پیشگیری کنیم؟
نتایج حاصل از تحقیقات جدید نشان میدهد که دریافت مکمل غذایی حاوی اسید چرب امگا سبب بهبود علائم اختلال طیف اوتیسم (ASD) در کودکان نوپایی میشود که زودتر از موعد به دنیا آمدهاند (بیش از ۱۱ هفته زودتر به دنیا آمدهاند). این مطالعه بر روی ۳۱ کودک انجام شد. به مدت ۳ ماه نیمی از کودکان روزانه مکمل غذایی دریافت کردند. این مکمل حاوی ترکیب خاصی از…
تاثیر تبلیغات بر رژیم غذایی و انتخابهای غذایی کودکان
اخیراً در مطالعهای ارتباط بین تبلیغات مربوط به مواد غذایی مختلف با انتخابهای غذایی کودکان در کشورهای برزیل، چین، هند، نیجریه، پاکستان و روسیه بررسی شده است. نتایج این مطالعه که در آن ۲۴۲۲ کودک ۵ تا ۶ ساله شرکت کردند نشان میدهد در کشورهای با درآمد کم و یا درآمد متوسط …
برچسب تغذیهای، ابزاری مفید برای پیشگیری از اضافه وزن
مطالعات متعددی تاثیر استفاده از برچسب تغذیهای که نشان دهنده میزان کالری موجود در غذا یا نوشیدنی است را بر میزان خرید یا مصرف آنها بررسی کردهاند. به طور کلی، نتایج این مطالعات نشان میدهد که اضافه کردن این برچسبها به منوی رستورانها و کافی شاپها میتواند کالری دریافتی افراد را کاهش دهد….
باکتریهای روده در روند درمان فشارخون بالا موثرند.
بیماری قلبی- عروقی (CVD) علت تقریباً نیمی از تمام مرگها در سراسر جهان است. فشارخون بالا در بروز بیماری قلبی – عروقی موثر میباشد. مشخص شده است که رژیم غذایی سالم در کاهش فشارخون بالا نقش دارد. با این حال، تحقیقات جدید نشان میدهد که باکتریهای روده افراد میزان اثربخشی رژیم غذایی را در کاهش فشارخون تحت تاثیر قرار میدهد….
آیا همه افراد میتوانند از مکمل کلسیم استفاده کنند؟
یافتههای جدید نشان میدهد استفاده از مکمل کلسیم (با ویتامین D یا بدون آن) تا ۱۰ سال بعد از مصرف خطر ابتلا به برخی از انواع پولیپ و یا ضایعات پیش سرطانی را در روده بزرگ و رکتوم افزایش میدهد. محققانی که این پژوهش را انجام دادهاند معتقدند در این زمینه باید مطالعات بیشتری انجام شود. یافتههای حاصل از مطالعات قبلی در مورد اثر مکمل کلسیم…
سلامت والدین باید مدتها قبل از فرزنددار شدن بررسی شود.
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد برای اینکه فرزندان از آینده بهتری برخوردار باشند، باید قبل از آن که افراد جوان دارای فرزند شوند با مشکلاتی مانند چاقی، اختلالات روانی، تغذیه نامناسب و سوءمصرف مواد مقابله کرد. حل این مشکلات زمانی که فرد بادار شده است بسیار دیر است. زیرا ۱۰۰۰ روز ابتدایی زندگی کودک بسیار حائز اهمیت است….
نسخه سلامت
آشنایی با ۱۰ عاملی که در ابتلا به نفخ شکم نقش دارند
نفخ شکم بسیار شایع بوده و بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند. برخی از علل بروز این مشکل عبارتند از:
1- تولید گاز در معده و روده یکی از شایعترین علل بروز نفخ است. مصرف برخی مواد غذایی مانند کلم، عفونت معده، بیماری کرون و سوءهاضمه در تولید گاز نقش دارند….
چگونه از کمبود کلسیم پیشگیری نموده و یا آن را درمان نمود؟
میزان طبیعی کلسیم در خون افراد بالغ ۸/۸ تا ۱۰/۴ میلیگرم در دسیلیتر (mg/dL) است. اگر میزان این ماده معدنی در خون به کمتر از mg/dL 8/8 برسد نشان دهنده کمبود است. در سال ۲۰۱۳ محققان اعلام نمودند که کمبود کلسیم در افرادی که به بیماریهای مزمن مبتلا هستند شایع است. گزارش سال ۲۰۱۵ نشان میدهد که ۳/۵ میلیارد نفر در سراسر جهان…
آیا با علائم کمبود کلسیم یا “هیپوکلسمی” آشنا هستید؟
هیپوکلسمی یا کمبود کلسیم در طولانی مدت با مشکلات دندانی، تغییرات مغزی، پوکی استخوان و … مرتبط است. هیپوکلسمی اگر درمان نشود منجر به مرگ میشود. علائم کمبود کلسیم (هیپوکلسمی): هر چند ممکن است کمبود کلسیم در مراحل اولیه علائمی نداشته باشد، اما برخی از علائم که با تشدید بیماری بروز میکنند عبارتند از:…