سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

بسیاری از زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری افزایش وزن سریع را تجربه می کنند. زیرا سرعت وزن گیری جنین در این زمان بیشتر است، در این مقاله به افزایش وزن دوران بارداری، به خصوص در سه ماهه سوم، خواهیم پرداخت. میانگین افزایش وزن دوران بارداری چقدر است؟ میزان افزایش وزن دوران بارداری به عوامل زیر بستگی دارد…

افراد موفق

محبوب ترین مقالات

رژیم غذایی سالم و دیابت نوع 2

دیابت نوع ۲ – رژیم غذایی و درمان دیابت نوع ۲ (۱)

برای کنترل دیابت نوع ۲ باید داروهای خود را طبق تجویز پزشک مصرف، استرس خود را کنترل و به طور منظم ورزش کرده و از همه مهم تر غذاهای مفید و غذاهای مضر را که بر قند خون شما موثر هستند بشناسید. رژیم غذایی مناسب برای دیابت نوع ۲…

تراکم استخوان و راه های افزایش آن

تراکم استخوان و راه های افزایش آن

تراکم استخوان با گذشت زمان تغییر می کند. در حدود ۳۰ سالگی تراکم استخوان به حداکثر میزان خود رسیده و بعد از آن شروع به کاهش می کند. به همین دلیل با افزایش سن و به خصوص بعد از یائسگی (در زنان) احتمال ابتلا به استئوپروز (پوکی استخوان) بیشتر می شود. ۱۱ روش برای افزایش تراکم استخوان….

هموگلوبین A1c و راهکارهایی برای کاهش آن در بیماران دیابتی

هموگلوبین A1c و راهکارهایی برای کاهش آن در بیماران دیابتی

آزمایش هموگلوبین A1c یا هموگلوبین گلیکوزیله (HbA1c) میزان گلوکز (قند) متصل شده به هموگلوبین را اندازه گیری می کند. هموگلوبین پروتئینی است که در سلول های قرمز خون وجود دارد. هنگامی که گلوکز وارد جریان خون می شود به این پروتئین متصل می گردد. هر چقدر میزان قند خون بالاتر باشد مقدار هموگلوبین گلیکوزیله نیز بالاتر خواهد بود. نتایج آزمایش HbA1c به صورت درصد بیان می شود و در افراد سالم باید کمتر….

تری گلیسیرید چیست؟

تری گلیسیرید چیست و چگونه می توان آن را کاهش داد؟

یکی از ویژگی های افراد مبتلا به سندرم متابولیک افزایش تری گلیسیرید خون است. سایر ویژگی های این بیماران عبارتند از: کاهش کلسترول خوب (HDL)، افزایش فشارخون، چاقی شکمی و افزایش قند خون. در افراد مبتلا به سندرم متابولیک احتمال بروز بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ بیشتر است. تری گلیسیرید منبع مهم انرژی بدن است…

کاهش وزن با پیاده روی

کاهش وزن با پیاده روی

پیاده روی منظم فواید بی شماری را نصیب بدن می کند. کاهش وزن با پیاده روی یکی از مهم ترین این فواید است. پیاده روی یکی از آسان ترین و کم هزینه ترین فعالیت هایی است که هر فرد می تواند در هر زمان و یا هر مکانی انجام دهد. اغلب افراد می توانند به طور منظم پیاده روی کرده و از فواید فعالیت بدنی بهره ببرند. تاثیر پیاده روی در کاهش وزن: شواهد علمی نشان می دهد که کم تحرکی یکی از علل مهم ابتلا به بیماری های قابل…

آشپزی رژیمی

برانی و عدس و کدو سبز

بورانی عدس و کدو سبز

طرز تهیه بورانی عدس و کدو سبز: • عدس را چند ساعت در آب خیس کرده و قبل از پخت آب آن را دور بریزید. سپس مجدداً کمی آب به…

اخبار تغذیه و پزشکی

سیگار و سلامت عقل

سلامت مغز – سیگار سلامت مغز را تهدید می کند.

حفظ سلامت مغز از اهمیت بسیاری برخوردار است. این بخش از بدن ضربان قلب، تنفس، دمای بدن و سایر اعمال بدن را کنترل می کند. انسان برای راه رفتن، صحبت کردن و … به عملکرد مناسب مغز نیاز دارد. مغز احساسات را پردازش کرده و به انسان قدرت فکر کردن و استدلال می بخشد. بزرگترین قسمت مغز مخ نام دارد. مخ دارای ۲ نیمکره است که از طریق رشته های عصبی با یکدیگر ارتباط دارند…

رژیم یویو، افزایش بیماری قلبی

رژیم یویو و افزایش خطر بیماری قلبی

رژیم یویو به حالتی اطلاق می شود که به دنبال رژیم گرفتن وزن شما مکرراً کم و زیاد شود. معمولاً این مشکل زمانی رخ می دهد که فرد به علت رعایت رژیم های غیراصولی کاهش وزن زیادی را در مدت کوتاه تجربه کرده است. رژیم یویو سبب می شود مقدار زیادی از توده عضلانی بدن کاهش پیدا کند…

چاقی دوران سالمندی

چاقی دوران سالمندی و رژیم غذایی مناسب برای درمان آن

افزایش سن احتمال ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش می دهد. از سوی دیگر، چاقی دوران سالمندی که امروزه شیوع آن افزایش یافته با بروز بیماری های مزمنی مانند دیابت نوع ۲، بیماری قلبی – عروقی (CVD)، سرطان، مشکلات مفصلی و … در ارتباط است. عوارض چاقی دوران سالمندی…

پارکینسون - فعالیت بدنی و کاهش علائم بیماری پارکینسون

پارکینسون – فعالیت بدنی و کاهش علائم بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون (PD) یک بیماری پیشرونده مغزی است که بر روی توانایی فرد برای حرکت کردن، کنترل عضلات و حفظ تعادل بدن اثر می ‌گذارد. اگرچه این بیماری به عنوان یک اختلال حرکتی شناخته می‌ شود، اما می‌تواند سبب ظهور علائم غیرحرکتی نیز شده و کیفیت زندگی بیماران را تحت تاثیر قرار دهد. تخمین زده می شود که…

ورزش مقاومتی و اهمیت انجام آن برای سالمندان

ورزش مقاومتی و اهمیت انجام آن برای سالمندان

به طور کلی توصیه می ‌شود که بزرگسالان هر هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط (مانند پیاده‌ روی) و همچنین حداقل ۲ بار ورزش مقاومتی (مانند بلند کردن وزنه یا دمبل) انجام دهند. اما شواهد نشان می دهد با افزایش سن میزان فعالیت بدنی افراد کاهش پیدا می ‌کند. به طوری که با رسیدن به سن ۶۵ سالگی فقط ۳۳ درصد افراد به میزان توصیه شده فعالیت بدنی هوازی…

نسخه سلامت

چالش های سالمندی

چالش های سالمندی

امروزه جمعیت سالمندان در اغلب نقاط جهان رو به افزایش است. شناخت چالش های سالمندی که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت می تواند به حفظ سلامتی و بهبود زندگی این افراد کمک کند. چالش های سالمندی و مراقبت های مربوط به این دوران…

تاثیر گارسیا کامبوجیو در کاهش وزن

گارسینیا کامبوجیا و تاثیر آن در کاهش وزن

گارسینیا کامبوجیا یک مکمل گیاهی است که بیش از یک دهه است توسط برخی از افراد برای درمان چاقی استفاده می شود. گارسینیا کامبوجیا به صورت عصاره و به شکل قرص یا کپسول مورد استفاده قرار می گیرد. گارسینیا کامبوجیا چیست؟ گارسینیا کامبوجیا میوه ای شبیه کدو تنبل است که در هند و آسیای جنوب شرقی می روید…

میوه های مفید برای دیابت

میوه هایی که دیابتی ها می توانند بخورند

آیا می دانید میوه های مفید برای دیابت کدامند؟ اگر به دیابت مبتلا هستید و می خواهید برای کنترل بهتر قند خون تان از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کنید نباید از مصرف میوه ها غافل شوید. تمام میوه ها برای سلامتی مفید هستند. اما استفاده از برخی از آن ها به مبتلایان به دیابت بیشتر توصیه می شود….

تپش قلب و علت آن

تپش قلب و دلایل بروز آن

ممکن است تپش قلب سبب ترس شما شود. اما در اغلب موارد تپش قلب جدی نبوده و به ندرت نیاز به درمان دارد. در این مقاله با برخی از دلایل ابتلا به این مشکل آشنا خواهید شد. دلایل تپش قلب: ۱- استرس و اضطراب…

مشکلات گوارشی سالمندان

مشکلات سالمندان بالای ۷۰ سال

سبک زندگی در فرآیند پیر شدن شما نقش دارد. به طوری که این فرآیند می تواند برای هر کس منحصر به فرد باشد. با این حال، برخی از تغییرات جسمی و ذهنی بین افراد سالمند مشترک است. این تغییرات برای تمامی سالمندان رخ داده و نمی توان از بروز آن ها جلوگیری کرد. افزایش آگاهی می تواند مواجهه با تغییرات و مشکلات سالمندان را آسان تر کند. مشکلات سالمندان: مشکلات ذهنی و جسمی…