تاثیر منظم بودن زمان خواب در کودکی بر وزن دوران نوجوانی

تاثیر منظم بودن زمان خواب در کودکی بر وزن دوران نوجوانی

شیوع اضافه وزن و چاقی در میان نوجوانان طی چند دهه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. خواب بر روی سلامت جسمی و روحی و همچنین توانایی یادگیری مطالب موثر است. از سوی دیگر، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد خواب منظم و کافی در اوایل دوران کودکی برای برخورداری از وزن مناسب در دوران نوجوانی حائز اهمیت است. در این مطالعه ارتباط بین زمان رفتن به بستر در کودکان با نمایه توده بدنی (BMI) در دوران نوجوانی مقایسه شد….

افراد موفق

بهبود روحیه با کاهش وزن

بهبود روحیه با کاهش وزن

سن: ۳۳ سال وزن اولیه: ۱۰۳ کیلوگرم کاهش وزن: ۳۸ کیلوگرم مدت کاهش وزن: ۱۲ ماه برخلاف بسیاری از افراد…

آخرین مقالات

در دوران بارداری از مصرف منابع حاوی امگا 3 غافل نشوید.

در دوران بارداری از مصرف منابع حاوی امگا ۳ غافل نشوید.

معمولاً بارداری ۳۸ تا ۴۲ هفته طول می‌کشد. اما هر سال حدود ۱۵ میلیون کودک زودتر از موعد مقرر و قبل از هفته ۳۷ بارداری به دنیا می‌آیند. زایمان زودرس و تولد نوزاد نارس علت عمده مرگ کودکان زیر ۵ سال در سراسر جهان است. به طوریکه این مشکل سالانه حدود یک میلیون مرگ را شامل می‌شود. نوازادان نارس در معرض ابتلا به اختلالات بینایی، تاخیر در تکامل و مشکلات یادگیری قرار دارند….

چه نوع ورزش‌هایی خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهند؟

چه نوع ورزش‌هایی خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهند؟

هنگامی که در مورد کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی – عروقی صحبت می‌شود اغلب افراد تصور می‌کنند حتماً باید پیاده‌روی کرده و یا بدوند. در حالیکه بلند کردن وزنه و دمبل نیز می‌تواند برای قلب مفید باشد. نتایج یک مطالعه جدید  که در مجله  Medicine and Science in Sports and Exercise منتشر شده نشان دهنده فواید ورزش مقاومتی برای قلب و عروق است. به عبارت دیگر، مشاهده شد تمرینات ورزشی با وزنه (به مدت کمتر از ۱ ساعت در هفته)….

محبوب ترین مقالات

آیا ورزش کردن برای بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است؟

آیا ورزش کردن برای بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است؟

بیماری آلزایمر (AD) یک بیماری مغزی است. در مبتلایان به این بیماری تغییراتی رخ می‌دهد که سبب مرگ سلول‌های مغزی می‌شود. AD نوعی دمانس (زوال عقل) بوده و در آن حافظه کاهش یافته و توانایی فرد برای فکر کردن و تصمیم‌گیری مختل می‌شود. مبتلایان به بیماری آلزایمر و انواع دیگر زوال عقل معمولاً در انجام فعالیت‌های روزمره با مشکل روبرو می‌شوند. دمانس نه تنها سبب مشکلاتی در حافظه…

استرس حجم مغز و حافظه شما را کاهش می‌دهد

استرس حجم مغز و حافظه شما را کاهش می‌دهد.

استرس یکی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند در بروز اختلالات روحی و جسمی تاثیر داشته باشد. استرس پدیده‌ای است که همه ما در زندگی روزمره بارها آن را تجربه کرده‌ایم. استرس واکنش طبیعی بدن نسبت به عوامل محیطی و فشارهای درونی و بیرونی است. زمانی که محققان درصدد درک بهتر فرآیند پیری هستند یکی از موضوعاتی که نگرانی‌هایی را ایجاد می‌کند….

سوسیس، عاملی که می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را افزایش دهد.

سوسیس، عاملی که می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را افزایش دهد.

یافته‌های حاصل از مطالعات مختلفی که تاکنون در مورد ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده با خطر بروز سرطان سینه انجام شده‌اند، متناقض بوده است. به تازگی نتایج مطالعه منتشر شده در مجله International Journal of Cancer نشان داد در زنانی که گوشت‌‌های فرآوری شده مانند سوسیس مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر است. …

با مصرف غذاهای ارگانیک خطر بروز سرطان را کاهش دهید

با مصرف غذاهای ارگانیک خطر بروز سرطان را کاهش دهید.

تولید غذاهای ارگانیک از چند دهه قبل آغاز شده است. به طور خلاصه می‌توان گفت که برای تولید مواد غذایی ارگانیک باید کشاورزان و تولید کنندگان محصولات خود را بدون استفاده از کودهای شیمیایی، آفت کش‌ها و اصلاحات ژنتیکی تولید نمایند. بسیاری از مصرف کنندگان بر این باورند که محصولات ارگانیک در مقایسه با غذاهای غیرارگانیک سالم‌تر هستند…

چاقی دوران کودکان، عاملی برای بروز بیماری‌های ناحیه لگن

چاقی دوران کودکان، عاملی برای بروز بیماری‌های ناحیه لگن

لغزش اپی‌فیز سر استخوان ران (SCFE) در میان نوجوانان مشاهده شده و از هر ۲ هزار نفر ۱ نفر را درگیر می‌کند. در این بیماری که تاثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی فرد دارد سر استخوان ران در ناحیه لگن جا به جا می‌شود. SCFE سبب درد و ناتوانی در طول عمر می‌شود. تشخیص و درمان زودهنگام بیماری مهم است. زیرا در صورت تشخیص دیرهنگام علائم بیماری تشدید می‌شود…

فست فود خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد

فست فود خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

همواره این سوال مطرح است که آیا مصرف فست فود می‌تواند در بروز افسردگی نقش داشته باشد؟ و یا رژیم غذایی سالم می‌تواند از بروز بیماری‌های روحی و روانی پیشگیری نماید؟ در راستای پاسخ به این پرسش گروهی از محققان استرالیایی تحقیقی را بر روی مردم جزیره‌ای که به فست فود دسترسی نداشتند و ساکنین جزیره دیگری که به فست فود دسترسی داشتند، انجام دادند. برای انجام این تحقیق با حدود ۱۰۰ نفر از ساکنین دو جزیره مصاحبه شد.

آشپزی رژیمی

ته‌چین گرمساری

ته‌چین گرمساری

طرز تهیه: • پیاز را خلالی خرد کرده و به خوبی با نمک مخلوط می‌کنیم. • گوشت گوساله یا گوسفند را به صورت نوارهای باریک با قطر حدود نیم سانتی‌متر…

اخبار تغذیه و پزشکی

ورزش‌های تقویت کننده عضلات و کاهش خطر ابتلا به دیابت

ورزش‌های تقویت کننده عضلات و کاهش خطر ابتلا به دیابت

با توجه به دستورالعمل‌های فعلی افراد بالای ۱۸ سال باید روزانه ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط انجام دهند. همچنین توصیه می‌شود بزرگسالان حداقل ۲ بار در هفته نیز ورزش‌های تقویت کننده عضلات (MSE) انجام دهند. تمریناتی مانند کار با دمبل به تقویت عضلات کمک می‌کنند. نتایج مطالعه‌ای که در ایالات متحده انجام شده و در مجله American Journal of Preventive Medicine منتشر گردیده است …

قهوه و نقش احتمالی آن در کاهش خطر بیماری پوستی روزاسه

قهوه و نقش احتمالی آن در کاهش خطر بیماری پوستی روزاسه

روزاسه یک بیماری التهابی مزمن و شایع است که سبب قرمزی و تورم صورت می‌شود. در این بیماری حتی ممکن است رگ‌های خونی قابل مشاهده باشند. گاهی اوقات نیز روزاسه گوش‌ها، سینه و پشت را درگیر می‌سازد. درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و علت دقیق بروز آن نیز نامشخص است. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری پوستی روزاسه مفید باشد. نتایج این تحقیق با بررسی عادات غذایی حدود ۸۳ هزار زن به دست آمده است….

سوسیس، عاملی که می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را افزایش دهد.

سوسیس، عاملی که می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را افزایش دهد

یافته‌های حاصل از مطالعات مختلفی که تاکنون در مورد ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده با خطر بروز سرطان سینه انجام شده‌اند، متناقض بوده است. به تازگی نتایج مطالعه منتشر شده در مجله International Journal of Cancer نشان داد در زنانی که گوشت‌‌های فرآوری شده مانند سوسیس مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر است. بین مصرف گوشت قرمز (فرآوری نشده)…

خواب بیش از حد و افزایش خطر بروز سکته مغزی در مردان

خواب بیش از حد و افزایش خطر بروز سکته مغزی در مردان

محققان می‌گویند که خواب کم و یا بیش از حد، هر دو، می‌توانند در بروز سکته مغزی نقش داشته باشند. خواب کم بدین معنا است که مدت زمان استراحت فرد ۶ ساعت یا کمتر باشد. خواب بیش از حد نیز به معنای استراحت به میزان حداقل ۹ ساعت در شب است. در این مطالعه که نتایج آن در مجله Neurology منتشر شده است حدود ۱۷ هزار فرد سفید پوست و سیاه پوست شرکت کردند….

چه ماده غذایی را به عنوان میان وعده قبل از خواب بخوریم؟

چه ماده غذایی را به عنوان میان وعده قبل از خواب بخوریم؟

اگر شما از جمله افرادی هستید که تمایل دارید قبل از خواب یک میان وعده مصرف کنید باید بدانید که محققان مصرف یک میان وعده سرشار از پروتئین، مانند پنیر کاتیج (cottage cheese)، را در این زمان توصیه می‌کنند. نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف ۳۰ گرم پروتئین حدود ۳۰ دقیقه قبل از رفتن به رختخواب اثرات مثبتی بر روی کیفیت عضلات، متابولیسم (سوخت و ساز) و سلامت عمومی دارد…

بیماری لثه می‌تواند روند درمان فشارخون بالا را مختل سازد.

بیماری لثه می‌تواند روند درمان فشارخون بالا را مختل سازد.

در حال حاضر فشارخون بالا حدود ۴۰ درصد افراد ۲۵ سال به بالا را در سراسر جهان درگیر کرده است. عدم درمان این بیماری می‌تواند سبب بروز حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و بیماری کلیوی شود. نتایج یک مطالعه جدید که در مجله Hypertension منتشر شده نشان می‌دهد که بیماری‌ لثه می‌تواند روند کنترل و درمان پرفشاری خون را مختل کند. قرمزی و تورم لثه‌ها و خونریزی آن‌ها در زمان مسواک زدن و یا استفاده از نخ دندان از علائم بیماری لثه است….

آلودگی هوا و سر و صدا: ارتباط آن‌ها با بیماری قلبی چیست؟

آلودگی هوا و سر و صدا: ارتباط آن‌ها با بیماری قلبی چیست؟

در مکان‌هایی که میزان آلودگی هوا بالا است معمولاً سر و صدای زیادی که از وسایل نقلیه ناشی می‌شود، وجود دارد. نه تنها آلودگی هوا بر روی سلامتی انسان تاثیر می‌گذارد، بلکه سر و صدای ناشی از اتومبیل‌ها، قطار و هواپیما نیز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی – عروقی را افزایش دهد. در مطالعه‌ای محققان اثرات توام آلودگی هوا و سر و صدای ناشی از وسایل نقلیه را بر روی مرگ ناشی از حمله قلبی بررسی کردند…

نسخه سلامت

پرهیزهای غذایی در مبتلایان به آرتریت روماتوئید (روماتیسم)

روماتیسم – پرهیزهای غذایی در مبتلایان به آرتریت روماتوئید

حتماً شنیده‌اید که پیروی از یک رژیم غذایی سالم علائم آرتریت روماتوئید یا روماتیسم را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده مصرف مواد غذایی کاهنده التهاب مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و مغزهای خوراکی برای این بیماران مفید است. اما آیا می‌دانید که مبتلایان به این بیماری باید از مصرف برخی مواد غذایی اجتناب کنند؟ این مواد غذایی می‌توانند التهاب را افزایش داده و سبب تشدید علائم بیماری شوند. شما می‌توانید با انتخاب درست مواد غذایی…

روی را می‌توانید در این 7 ماده غذایی بیابید

روی را می‌توانید در این ۷ ماده غذایی بیابید

روی در رشد کودکان و نوجوانان، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و التیام زخم‌ها نقش دارد. تعدادی از مطالعات نشان داده‌اند که دریافت روی با کاهش شدت و طول مدت سرماخوردگی و بهبود عملکرد غده تیروئید مرتبط است. برخی مواد غذایی غنی از این ماده معدنی عبارتند از: ۱- گوشت و مرغ: گوشت گاو و مرغ نه تنها منبع خوب پروتئین به شمار می‌روند، بلکه سرشار از روی هستند. حدود ۹۰ گرم …

تغذیه در دوران سالمندی: به این ۷ پرسش و پاسخ توجه کنید.

تغذیه در دوران سالمندی: به این ۷ پرسش و پاسخ توجه کنید.

تغذیه مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت افراد سالمند دارد. با افزایش سن نیازهای تغذیه‌ای تغییر می‌کند. در این مقاله به برخی از رایج‌ترین سوالات در مورد تغذیه: دوران سالمندی پاسخ داده خواهد شد:۱- چگونه از دریافت کافی تمام مواد مغذی مطمئن شوم؟تحقیقات نشان می‌دهد بسیاری از افراد سالخورده مواد مغذی را به میزان کافی دریافت نمی‌کنند. علائم اولیه‌ای که ممکن است…

Health-323-3

قلب شما با مصرف این ۱۱ ماده غذایی عملکرد بهتری دارد

۱- لوبیای سیاه: فولات، منیزیم و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در لوبیای سیاه به حفظ سلامت قلب و کاهش فشارخون کمک می‌کند. فیبر موجود در این ماده غذایی نیز در کنترل کلسترول خون و قند خون موثر است. شما می‌توانید از لوبیای سیاه برای تهیه سوپ یا سالاد استفاده کنید. ۲- ماهی سالمون: اسید چرب امگا ۳ عاملی است که در حفظ سلامت قلب نقش زیادی دارد. امگا ۳ احتمال اختلال در ضربان قلب را کاهش داده و به کنترل فشارخون کمک می‌کند

از این 9 ماده غذایی برای تهیه یک سوپ مقوی استفاده کنید

از این ۹ ماده غذایی برای تهیه یک سوپ مقوی استفاده کنید

۱- کدو حلوایی: شما می‌توانید کدو حلوایی را خرد کرده و یا بعد از پختن به صورت پوره درآورده و در تهیه انواع سوپ‌ مورد استفاده قرار دهید. کدو حلوایی سرشار از ویتامین‌ A، ویتامین C و ویتامین B6 است. ۲- عدس: عدس حاوی پروتئین، فیبر، منگنز و فولات (ویتامین B9) است. این ماده غذایی هم به افزایش حس سیری کمک می‌کند و هم برای سلامت قلب مفید است. فیبر موجود در عدس در کاهش چربی‌های خون و کنترل قند خون موثر است.

آشنایی با 6 ماده غذایی که می‌توانند به کاهش تهوع کمک کنند

آشنایی با ۶ ماده غذایی که می‌توانند به کاهش تهوع کمک کنند

زنجبیل: تحقیقات نشان داده مصرف کپسول‌های حاوی پودر زنجبیل به بهبود تهوع و استفراغ، به خصوص در دوران بارداری، کمک می‌کند. مصرف چای زنجبیل نیز می‌تواند مفید باشد. بهتر است افرادی که داروهای ضدانعقاد خون (مانند وارفارین) مصرف می‌کنند و افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا و یا زخم‌های گوارشی از مصرف زنجبیل خودداری کنند…

7 توصیه کاربردی برای آن که شب‌ها خواب بهتری داشته باشید

۷ توصیه کاربردی برای آن که شب‌ها خواب بهتری داشته باشید

۱- از مواد غذایی حاوی تریپتوفان کمک بگیرید: حتماً شنیده‌اید برای آن که خواب راحت‌تری داشته باشید شب‌ها شیر بنوشید. علت این توصیه این است که لبنیات حاوی تریپتوفان هستند. سایر مواد غذایی حاوی تریپتوفان عبارتند از: موز و تخم‌مرغ. ۲- کربوهیدرات مصرف کنید: مواد غذایی حاوی کربوهیدرات به افزایش تریپتوفان خون کمک می‌کنند…