heidary

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 29)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: غذاهای سالم چاق کننده #116117
    heidary
    مشارکت کننده

    چاقی به یکی از معضلات بزرگ امروز جهان مبدل شده است که می تواند زمینه ساز بیماری های مختلفی در انسان باشد. بسیاری از مردم فکر می کنند با یک رژیم غذایی سخت و یا دنبال کردن یک برنامه ورزشی پر فشار می توانند بر مشکل چاقی خود غلبه کنند اما برای دستیابی به این هدف نیازمند برنامه هایی منظم هم در زمینه تغذیه و هم ورزش هستند.

    در پاسخ به: بهترین رژیم غذایی برای لاغر شدن #116087
    heidary
    مشارکت کننده

    هیچ چیز همانند جوی دو سر نمی‌تواند فیبر مورد نیاز بدن را تامین کند. یک سوم پیمانه از جوی دو سر می‌تواند مدت زیادی شما را سیر نگه دارد. برای اینکه بیشتر از این مزیت استفاده کنید، جو را با شیر کم چرب بپزید. اینکار باعث اضافه شدن پروتئین به آن می‌شود. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که فیبر با مایعات می‌تواند حس سیری بیشتری در فرد ایجاد کند.

    در پاسخ به: مثل آب خوردن وزن کم کنید #115599
    heidary
    مشارکت کننده

    بهتره که در تمام طول زندگی تغذیۀ مناسبی داشته باشیم تا همیشه سلامت باشیم و لاغر باشیم

    در پاسخ به: عوارض ناشی از مصرف زیاد پروتئین #115419
    heidary
    مشارکت کننده

    در تحقيقي كه در اكتبر سال 2016 منتشر شد، و ريسك بلندمدتي كه اين رژيم ها براي مرگ و مير حاصل از بيماري قلبي و سرطان دارند بررسي شد.

    اين تحقيق بر روي 85013 زن با ميانگين سني 49 سال انجام شد. اين افراد هر دو سال با توجه به سبك زندگيشان و رژيم غذاييشان به مدت بيش از بيست سال تحت نظر و بررسي قرار گرفتند.

    به ازاي هر 10 درصد افزايش در پروتئين حيواني در رژيم غذايي، 8 درصد افزايش در ريسك مرگ و

    مير در اثر ابتلا به بيماريهاي قلبي مشاهده شد.

    به ازاي هر 3 درصد افزايش در رژيم پروتئين گياهي در رژيم غذايي، 12 درصد كاهش در ريسك مرگ و مير در اثر ابتلا به بيماري قلبي مشاهده شد

    در پاسخ به: بهترین ورزش برای کاهش وزن #115393
    heidary
    مشارکت کننده

    برای كاهش وزن راه رفتن برای افراد چاق از نظر زمانی مهم‌تر است تا از نظر سرعتی. پیاده‌روی در حد یك قدم زدن متوسط در زمانی طولانی با مسافت بیشتر، چربی را می‌سوزاند و به مصرف می‌رساند.

    در پاسخ به: بهترین منابع پروتئین برای کاهش وزن #115377
    heidary
    مشارکت کننده

    ماست، منبعی غنی از پروتئین، کلسیم و ویتامین B2 یا ریبوفلاوین است و جالب است بدانید که حتی میزان کلسیم یک لیوان ماست بیشتر از میزان کلسیم یک لیوان شیر است.
    ماست چکیده در واقع همان ماست معمولی است که آب خود را تا حدودی از دست داده و البته همراه با این آب مقداری از ویتامین ‌های موجود در ماست هم دفع می ‌شود.

    به عبارت دیگر ماست چکیده از نظر میزان پروتئین و کلسیم تفاوت چندانی با ماست معمولی ندارد اما میزان ویتامین B2 آن چون محلول در آب است، به نسبت کمتر است.

    نكته قابل توجه درباره ی این ویتامین از بین رفتن آن هنگامی است كه در معرض نور خورشید قرار می‌ گیرد. به همین دلیل است که معمولا شیر و ماست را در ظروف مات می‌ ریزند زیرا ریختن آن ها در ظروف شیشه ‌ای سبب از بین رفتن این ویتامین می ‌شود.

    نکته دیگری که در رابطه با ماست کیسه ‌ای یا چکیده باید به آن اشاره کرد، این است که 100 گرم ماست چکیده در مقایسه با 100 گرم ماست معمولی، کالری و چربی بالاتری دارد. از این رو، فردی که رژیم غذایی خاصی برای کاهش وزن دارد، باید به این نکته دقت کند که گر چه کلسیم و پروتئین ماست چکیده بیشتر است اما میزان چربی آن هم بالاتر است و استفاده ی زیاد از آن می‌ تواند چاق ‌کننده باشد؛ به ویژه آن که لبنیات منبع اسیدهای چرب اشباع هستند. این میزان اسیدهای چرب در ماست چکیده تا حدی بالاتر است. به همین علت مصرف آن به خصوص برای كسانی كه باید منابع این نوع چربی‌ ها را محدود مصرف كنند، توصیه نمی ‌شود. در درجه ی اول پیشنهاد می‌ کنم ماست کم چرب مصرف کنید. البته نمی ‌توان گفت مصرف ماست چکیده مُضر است اما باید حد تعادل را در مصرف آن رعایت کرد.

    اگر برای یک فرد بزرگسال مصرف 2 واحد لبنیات توصیه می ‌شود و او یک لیوان را به ماست اختصاص داده، برای ماست چکیده مصرف نصف لیوان کافی است و نیاز وی را برطرف خواهد كرد

    در پاسخ به: چرا قند خون کودک می‌افتد؟ #115361
    heidary
    مشارکت کننده

    شاید کمی ربط داشته باشه. باید از متخصصش پرسید

    heidary
    مشارکت کننده

    هر فردی اول باید شرایط جسمانی خود را در نظر گرفته و سپس یک رژیم لاغری سریع را انتخاب کند.حتماً برای انتخاب یک رژیم غذایی مناسب و مفید، سراغ پزشک متخصص برید

    در پاسخ به: خطرات خوردن گوشت ماهی در وعده شام #114875
    heidary
    مشارکت کننده

    حتماً همراه ماهی، مصلحات آن (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویه‌جات گرم، ماهی به‌صورت شکم‌پر) خورده شود. مصرف ماهی بیشتر باید در فصل تابستان و فصول گرم سال باشد.

    در پاسخ به: گیاهخواران مراقب کمبودهای غذایی باشند! #114577
    heidary
    مشارکت کننده

    گیاهخواری فواید خودش رو داره و خطر ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین باعث تناسب اندام بیشتر و جلوگیری از چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی خواهد بود. رژیم گیاهخواری اگر درست برنامه‌ریزی شود، به‌خصوص در افرادی که گوشت و چربی زیادی استفاده می‌کنند، می‌تواند باعث کاهش وزن شود. فایده دیگر این رژیم غذایی پایین آمدن اوره، کلسترول و چربی خون است و بدن با گیاهخواری از مواد زائد پاکسازی می‌شود

    در پاسخ به: سی نکته تغذیه ای در ورزش #114438
    heidary
    مشارکت کننده

    گریپ فروت فشار رو خیلی پایین میاره و این برای بعضیا خوب و برای عده ای که فشار پایین دارند خوب نیست

    در پاسخ به: خواص درمانی کاهو #114437
    heidary
    مشارکت کننده

    4- امام رضا (ع) به شیعیان خود توصیه می فرمودند: تامی توانید کاهو بخورید ، زیرا کاهو رقت خون را از بین می برد و بهتر از سایر سبزی ها، خون را تصفیه می نماید.

    در پاسخ به: سن شروع پوکی استخوان #114284
    heidary
    مشارکت کننده

    مصرف کلسیم و ویتامین D به میزان کافی از کودکی تا پیری یکی از راه‌های بالا بردن تراکم استخوان است.

    در پاسخ به: سن شروع پوکی استخوان #114283
    heidary
    مشارکت کننده

    هورمون تیروکسین و همتای آن یعنی لووتیروکسین به میزان متوسط و طبیعی برای سوخت و ساز استخوان مفید هستند، ولی وقتی از حد طبیعی بیشتر شوند، استخوان تخریب و پوک می‌شود. به همین دلیل بیماری پرکاری تیروئید حتما باید بخوبی و کامل درمان شود، زیرا در صورت درمان نشدن، زیادی هورمون‌های تیروئید موجب تخریب بسیاری از اندام‌ها از جمله استخوان‌ها می‌شوند

    در پاسخ به: چندین اشتباه رایج در دوران بارداری #114221
    heidary
    مشارکت کننده

    چرا خوردن ماهی در دوران بارداری را نباید به طور کامل قطع کرد؟
    خوردن ماهی در دوران بارداری یک انتخاب غذایی بسیار مغذی است خصوصا در دوران بارداری، اکثر کارشناسان موافقند که مزایای خوردن ماهی معمولا بیشتر از خطرات آن است.
    مقدار کمی از جیوه اصلا مضر و خطرناک نیست، چارلز سانتر استاد سم شناسی تغذیه و کارشناس آلاینده های موجود در ماهی، اشاره می کند که اگر زن باردار به منظور جلوگیری از مواجهه با جیوه مصرف ماهی را قطع کند، نوزاد او ممکن است که مواد مغذی سالمی که ماهی دارد را از دست بدهد.

    تکامل مغز و بینایی کودک شما، اکثرا مربوط به اسیدهای چرب سالم موجود در ماهی است، پس خوردن ماهی در دوران بارداری لازم است. در یک مطالعه بزرگ و طولانی مدت در دانمارک، نشان میدهد،کودکانی که مادرانشان مقدار ماهی بیشتری در طول دوران بارداری خورده اند (به طور متوسط 396 گرم در هفته)، نسبت به آنهایی که مادرانشان مقدار ماهی کمتری مصرف کرده بودند، در 6 ماهگی و 18 ماهگی از نظر مهارت های شناختی و حرکتی وضعیت بهتری داشتند و آنهایی که مادرانشان ماهی کمتری مصرف کرده بودند، کمترین نمرات رشد را کسب کردند. برخی مطالعات نیز نشان داده اند که خوردن ماهی در دوران بارداری ممکن است از زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد جلوگیری کند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 29)