۸ %کودکان آمريکايي به آلرژي غذايي مبتلا هستند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70950
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در پژوهشي جديد روي بيش از 40 هزار خانواده. 30 درصد از اين کودکان همزمان به چند ماده غذايي آلرژي داشتند و 39 درصد آن‌ها آنافيلاکسي را تجربه کرده‌ بودند.
    شايع‌ترين آلرژي‌هاي غذايي عبارت بودند از: بادام زميني (%25)، شير (21%)، صدف (17%)، آجيل (13%)، تخم مرغ (10%)، ماهي (6%) و توت فرنگي، گندم و سويا (%5).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.