۷ ماده غذایی آلرژی زا در کودکان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66176
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شروع تغذیه تکمیلی کودک یکی از مراحل مهم برای والدین است مرحله ای که با سوالات و نگرانی های بسیاری همراه است ؛ بهترین راه برای اجتناب از آلرژی غذایی چیست ؟چه غذاهایی بیشترین ریسک ایجاد آلرژی در کودک را دارا هستند ؟ …
    بسیار حائز اهمیت است که به صورت تدریجی و آهسته ، کودک را با غذاهای جدید آشنا سازید . درواقع بایستی تک تک غذاهای جدید را به کودک معرفی کنید دراین صورت قادر به شناسایی ماده آلرژی را خواهید بود . به عنوان مثال چنانچه سه نوع غذای جدید را در طول یک روز به کودک بدهید و او نیر واکنش های آلرژی از خود نشان دهد ،متوجه نخواهید شد که کدام یک از این 3 نوع ماده غذایی تحریک کننده آلرژی بوده اند .
    زمانیکه یک غذای جدید را وارد برنامه کودک خود می کنید بایستی 3تا5 روز تا وارد کردن غذای جدید بعدی صبر کنید .
    بیش از 160 ماده غذایی آلرژی زا وجود دارد ولیکن این 7 ماده غذایی ، 90% از موارد آلرژی را به خود اختصاص می دهند:
    شیر
    تخم مرغ
    بادام زمینی ( بسیاری از متخصصین تغذیه توصیه می کنند که برای استفاده ازبادام زمینی در برنامه غذایی کودک تا 3 سالگی او صبر کنید )
    ماهی
    صدف
    سویا
    منبع :webMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.