۵ اشتباه رايج در نگهداری غذاها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80094
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    چه کسی فکرش را مي‌کند؟ این پنج اشتباه رایج مي‌تواند باعث فساد مواد غذایی در يخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد. برای جلوگیری از این اتفاق، از راهکارهای زیر استفاده کنید.

    تخم‌مرغ
    پوست تخم‌مرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخم‌مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری مي‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر مي‌شود که باعث مي‌شود تخم‌مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم‌مرغ‌ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.
    پنیر
    پنیر‌های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته‌بندی‌های پلاستیکی مانع از این جریان مي‌شوند در نتیجه يک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود مي‌آید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومي‌ بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در يخچال نگهداری کنید.
    شیر
    خانم‌هایی که خانه‌دار هستند و سروکارشان با يخچال زیاد است، مدام در يخچال را باز و بسته مي‌کنند. وقتی در باز مي‌شود هوای گرم به شیر مي‌خورد، دوباره که بسته مي‌شود هوای سرد آن را احاطه مي‌کند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتری‌ها کمک مي‌کند و باعث مي‌شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت يخچال نگهداری کنید.
    باقی‌مانده غذاها
    باقی‌مانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را يکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری‌هایی در داخل غذا تكثير مي‌شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.
    سیب و کاهو
    اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو مي‌شود. میوه‌ها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در يخچال نگهداری کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.