۱۰ آسيبي که قند به بدن شما مي‌زند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87477
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اعتياد سفيد را کنار بگذاريد

    وقتي به يک فرد معمولي بگوييد مصرف بيش از اندازه قند باعث پوسيدگي دندان و افزايش وزن مي شود، احتمالا به شما خواهد گفت، خودم مي‌دانستم! اما اگر به فردي عادي بگوييد که مصرف زياد قند به پيامدهايي مانند ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، چين و چروک وتخريب لثه‌ها مي‌انجامد، احتمالا ديگر مشتاق شيريني نخواهد بود. در واقع درصد بالايي از اين مصرف مرگبار قند در ميان‌وعده‌هاي به ظاهر بي‌ضرر مثل سوپ، ماست و ساير غذاهاي آماده پنهان است. قند هيچ گونه ارزش غذايي ندارد و تاثيرش به عنوان عامل اصلي چاقي و ديابت در سراسر جهان به اثبات رسيده است.

    اگر بدانيد قند تا چه حد براي سلامت‌تان مضر است، هرگز نگاهتان به يک بسته شکلات مانند قبل نخواهد بود.

    عامل چين و چروک زودرس پوست است

    مشکل مصرف زياد قند و شکر بروز فرآيندي است به نام گليکوليزه شدن که محصول نهايي آن AGEsيا «فرآورده نهايي گليکوزيلاسيون»اين محصول بر ساختمان و انعطاف‌پذيري پروتئين‌ها به خصوص آسيب‌پذيرترين آنها «کلاژن و الاستين» که مسئول حجم‌‌دهي و استحکام‌بخشي به پوست هستند، تاثير مي‌گذارد و همچنين پوست را در برابر اثرات آسيب‌هاي محيطي بسيار مستعد تخريب مي‌کند.

    به هورمون‌ها آسيب مي‌زند

    قندها تعادل هورموني را به هم مي‌زنند، بنابراين مراقب وجودهرگونه عدم تعادل هورموني نظير PCOS (سندروم تخمدان پلي‌کيستيک)، اندومتريوز يا دور‌ه‌هاي قاعدگي شديدباشيد. قبل از شروع دوره قاعدگي تمايل به خوردن شکلات افزايش مي‌يابد. وجود منيزيم موجوددر شکلات به دليل خاصيت شل‌کنندگي عضلات مفيد است، اما بهتر است از شکلات تلخ با شکرکم که تاثير بيشتري دارد و بي‌ضرر است، استفاده شود.

    باعث کمبود انرژي مي‌شود

    قندها به جاي کمک به افزايش ميزان انرژي باعث کمبود انرژي مي‌شوند. ورزشکاران به خصوص با اين مسئله آشنا هستند. خوردن غذاهاي پُرقند قبل از مسابقات ورزشي باعث کندتر شدن شما مي‌شود . توصيه کارشناسان تغذيه خوردن سيب براي ميان‌وعده است. همراهي مقدار زيادي فيبر با گلوکز طبيعي در سيب بهترين توصيه تغذيه‌اي براي ورزشکاران است.

    مصرف قند مثل يک اعتياد است

    قند از آنجايي که بر هورمون‌هاي سيري و اشتها تاثير مي‌گذارد به شدت اعتيادآور است و به همين دليل است که خوردن آن را ادامه مي‌دهيم. همچنين از آنجا که مصرف قند باعث تحريک دوپامين در مغز مي‌شود و به دليل ايجاد احساس لذت‌بخش، عادت بسيار دشواري براي ترک کردن است!

    باعث فساد لثه مي‌شود

    قند نه تنها خطري براي سلامت دندان‌هااست، بلکه به شدت موجب التهاب لثه‌ها مي‌شود که به نوبه خودبه لق‌شدن و افتادن دندان‌ها مي‌شود.

    مي‌تواند سيستم ايمني بدن را مختل کند

    قند مخمرهاي داخل شکم را تغذيه مي‌کند. از آنجا که 80 درصد باکتري‌هاي مفيد سيستم ايمني بدن در شکم و روده‌ها قرار دارند، حفظ تعادل باکتري‌هاي مفيد براي مبارزه با ويروس‌ها و باکتري‌ها بسيار مهم است.

    باعث افزايش تعريق مي‌شود

    مصرف قند باعث مي‌شود بيشتر عرق کنيد و اين عرق بدبو است. در اين موارد،استفاده از دئودرانت‌هاي طبيعي و مصرف ميوه‌هاي تازه به جاي ميوه‌هاي خشک توصيه مي‌شود.

    مي‌تواند عامل بروز بيماري‌هاي قلبي باشد

    مصرف قند با تاثير بر افزايش تري‌گليسريد و کلسترولVLDL، ايجاد مقاومت به انسولين و ضخيم‌کردن ديواره‌هاي شريان‌ها، عامل مهمي در افزايش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي است.

    باعث ايجاد نفخ مي شود

    هر چقدر بيشتر قند بخوريد، گاز معده بدبوي بيشتري در شکم‌تان ايجاد مي‌شود و علاوه بر آن باعث ايجاد نفخ و احساس ناخوشايند مي‌شود. قند باکتري‌هاي بيماري‌زاي درون شکم را تغذيه مي‌‌کند و منجر به افزايش جمعيت آنها مي‌شود. از مکمل‌هاي پروبيوتيک مناسب موجود در بازار که سوش‌هاي متفاوت از باکتري‌هاي مفيد بدن‌تان را تامين مي‌کنند، استفاده کنيد.

    پوست را خشک مي کند

    شکر تصفيه شده و هر اسمي که به «اوز» ختم مي شود مثل فروکتوز، گلوکز، ساکاروز،همگي باعث کم‌آب شدن سلول‌هاي پوست مي‌شوند و در نتيجه پوست چروکيده، نازک مي‌شود و ظاهري ناسالم به خود مي‌گيرد. قند به اسيدهاي چرب ضروري که لايه خارجي سلول‌هاي پوست را مي‌سازند، متصل مي‌شود و مانع ورود مواد غذايي به سلول و خروج مواد سمي از اين سلول‌ها مي‌شود. بنابراين به جاي صرف هزينه براي خريد محصولات مراقبت از پوست بهتر است، مصرف قند را متوقف کنيد و به صورت ماهانه شاهد روند بهبود پوست‌تان باشيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.