یک پیشنهاد ویتامینی برای کاهش خطر یائسگی زودرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #96143
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    یائسگی زودرس حدود 10 درصد از بانوان را تحت تاثیر قرار می دهد و با خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی عروقی، پوکی استخوان و زوال شناختی پیوند خورده است.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از عصر ایران، دریافت مقدار زیاد ویتامین D و کلسیم از رژیم غذایی ممکن است با کاهش خطر ابتلا به یائسگی زودرس، توقف عملکرد تخمدان پیش از 45 سالگی در زنان، مرتبط باشد.

    به گزارش “هلث سایت”، یائسگی زودرس حدود 10 درصد از بانوان را تحت تاثیر قرار می دهد و با خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی عروقی، پوکی استخوان و زوال شناختی پیوند خورده است.

    طی مطالعه ای که در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است، پژوهشگران به ارزیابی این که مصرف ویتامین D و کلسیم چه ارتباطی با یائسگی زودرس دارد، پرداخته اند. در این مطالعه 116 هزار و 430 پرستار حضور داشتند که در سال 1989، زمانی که به نخستین پرسشنامه تهیه شده پاسخ می دادند در بازه سنی 25 تا 42 سال قرار داشتند.

    از سال 1989، هر دو سال یک بار پرسشنامه های جدیدی برای ارزیابی رفتارهای سبک زندگی و شرایط پزشکی شرکت کنندگان در اختیار آنها قرار گرفت.

    وضعیت رژیم غذایی طی بازه زمانی بیش از 20 ساله انجام مطالعه پنج بار مورد بررسی قرار گرفت که این امکان را برای پژوهشگران فراهم کرد تغییرات در مصرف غذا و مواد مغذی در گذر زمان را بررسی کنند.

    طی مدت زمان مطالعه، 2,041 زن یائسگی زودرس را تجربه کردند. شواهد آزمایشگاهی ارتباط ویتامین D با برخی از مکانزیم های هورمونی درگیر در پیری تخمدان را نشان داد.

    پس از مقایسه گروهی که بیشترین میزان ویتامین D را دریافت کرده بود با گروهی که کمترین میزان از این ماده مغذی را دریافت کرده بود، پژوهشگران پس از تنظیم انواع عوامل مختلف دریافتند ویتامین D دریافتی از منابع غذایی، مانند لبنیات غنی شده و ماهی های چرب، با کاهش 17 درصدی خطر یائسگی زودرس مرتبط بوده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.