-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ آذر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۵ #80698zahra jamshidiمشارکت کننده
متخصصان تغذيه تاكيد كردند خوردن پسته به عنوان ميان وعده نه تنها يك گزينه مناسب براي حفظ سلامت قلب است بلكه در عين حال به كاهش وزن نيز كمك ميكند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، آمارها نشان ميدهد كه مصرف ميان وعدهها در واقع بيش از يك چهارم كل كالري مصرفي آمريكاييها را شامل ميشود.
دكتر ديويد هبر، رييس مركز تغذيه انساني در دانشگاه كاليفرنيا در اين باره متذكر شد: اين مطالعه حائز اهميت است چون براي اولين بار نشان ميدهد كه پسته ميتواند بخشي از يك برنامه غذايي موفق براي كاهش وزن باشد.
دكتر هبر در ادامه تاكيد كرد: بسياري از افرادي كه عادت به مصرف تنقلات و ميان وعده دارند تصور ميكنند كه چوب شور و بيسكوئيتهاي نمكي در مقايسه با مغزها براي كنترل وزن، گزينه بهتري هستند فقط به اين خاطر كه چربي كمتري دارند اما مطالعات جديد ما اين ايده را رد ميكند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، در اين گزارش 12 هفتهاي روي 52 داوطلب مبتلا به اضافه وزن معلوم شد گروهي كه به جاي چوب شور از پسته به عنوان ميان وعده استفاده كرده بودند بهتر موفق شدند شاخص توده بدني خود را كاهش دهند، اما گروهي كه چوب شور را مصرف كرده بودند، موفقيت چنداني در اين زمينه كسب نكردند.
به گزارش ايسنا، پزشكان همچنين تاكيد دارند كه پسته براي سلامت قلب نيز مفيد است. اين مغز خشكبار بسيار مقوي است و حاوي ويتامينهاي ب و ويتامين اي بوده و املاح مغذي شامل آهن، پتاسيم، فسفر و كلسيم دارد. مغز پسته به دليل دارا بودن آهن، خون ساز است و معمولا به افرادي كه از كم خوني فقر آهن رنج ميبرند، مصرف آن توصيه ميشود. همچنين ويتامين آ موجود در پسته به بينايي در تاريکي کمک کرده و محرک رشد سلولها و بافتهاي بدن است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.