برگ و پوست گردو مقوی و تصفیه کننده خون است و خوردن گردو از ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند.
مغز گردو دارای پروتئین، قند، آب، ویتامین، املاح معدنی و همچنین مواد چربی است. مقدار فسفر موجود در گردو با مقدار موجود در گوشت ماهی و برنج و حتی تخممرغ برابری میکند.
15 تا 20 گرم برگ گردو را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید و سه فنجان در روز از این دم کرده را بنوشید.
برگ گردو برای مداوای سرمازدگی و بیماری های پوستی تجویز میشود و میتوان از جوشانده برگ یا پوست سبز گردو برای درمان ورم لثه و لوزه، درمان کم خونی و رفع ضعف بدنی استفاده کرد. دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل هم مفید است.
گردو درمان کننده بیماریهای ریوی و همچنین مسکن دل پیچه است.گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت میکند.اگر گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است و مالیدن پوست تازه گردو به دندان و لثه، آنها را تقویت میکند.گردو دارای مس است؛ بنابراین به جذب آهن در بدن کمک میکند.
نباید بیشتر از پنج عدد گردو در روز مصرف شود. زیرا برای سلامتی زیان آور است و در ضمن لثه ها و زبان و گلو را می آزارد.کسانی که ناراحتی معده و کبد دارند؛ نباید گردو بخورند. افراد چاق نیز باید از خوردن آن پرهیز کنند.