کیک ماست وانجیر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73720
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 8 نفر:
    10 عدد انجیر متوسط (هر كدام را به 8 قسمت تقسیم كنید)
    3 قاشق سوپ‌خوری عسل
    20گرم یا یك پیمانه كره نرم‌شده
    175گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قند
    پوست رنده‌شده یك عدد لیموترش
    پوست رنده‌شده نصف پرتقال
    4 عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)
    225 گرم یا 2 پیمانه آرد سفید گندم
    یك قاشق چای‌خوری بیكینگ پودر
    یك قاشق چای‌خوری سودا
    250 میلی‌لیتر یا یك پیمانه ماست
    مقداری عسل برای براق كردن انجیرهای پخته روی كیك

    طرز تهیه:
    1 – فر اجاق گاز را روی 180درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4 از قبل گرم كنید. قالب كیكی با قطر 23سانتی‌متر را آماده كنید، سپس كف و دیواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مایع، با كاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید.

    حالا برش‌های انجیر را در كنار و همچنین روی هم در كف قالب بچینید و 3 قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.

    2 – كره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط كردن آنها بكنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف كند. سپس كم‌كم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنید.

    3 – مواد لازم خشك شامل آرد، بیكینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط كرده و سپس كمی از آن را به مخلوط كرمی اضافه كنید و خوب هم بزنید، سپس یك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین كار را به نوبت تا زمانی تكرار كنید كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.

    4 – كاسه تمیزی آماده كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌كن آن‌قدر بزنید تا پف كرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه كیك اضافه كرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را یكی‌دو بار به آرامی انجام دهید. مایه كیك را روی انجیرها بریزید و به مدت یك ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.