کوفته همدانی و فوت و فن های تهیه آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94975
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    کوفته همدانی نیز مانند کوفته تبریزی خوش طعم و خوش عطر است این غذای سنتی و محلی هم طرفداران مخصوص به خود را دارد در ادامه با روش تهیه ان آشنایتان خواهیم کرد

    کوفته همدانی یکی از غذاهای لذیذ محلی استان همدان است، پیشنهاد می کنیم این غذای محلی را حتما درست کنید.

    مواد لازم:
    گوشت گوسفند یک کیلو
    لپه ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
    نخود نیم کیلو
    تخم مرغ یک دانه
    برنج نصف پیمانه
    نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    1.گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.

    2.با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

    3. صبر می کنیم تا آب حتما بجوشه و بعد کوفته ها رو داخل آب جوش به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم در صورت تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده

    4.در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا45 دقیقه تا 1 ساعت میپزه

    5.آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم

    وب سایت آکا ایران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.