کنترل دیابت نوع ۲ با آجیل ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80124
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    نتیجه‌ی پژوهشی که در روزنامه‌ی Diabetes Care به چاپ رسید نشان می‌دهد که مصرف روزانه‌ی مغزها مثل گردو، بادام، پسته، فندق و همچنین بادام زمینی برای افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می‌برند مفید خواهد بود.
    این میوه‌ها سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده اند که باعث تنظیم میزان قند خون شده و میزان کلسترول مضر (LDL) را کاهش می‌دهد.
    این پژوهش نتیجه‌ی تلاش محققان دانشگاه تورنتو و دانشگاه Hopital St.Michaels کانادا است. در این پژوهش محققان برای بررسی تأثیر این میوه‌ها روی پارامترهای مختلف متابولیسم بدن از قبیل اندیس گلیسمی و میزان لیپیدها، 117 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 را مورد آزمایش و مطالعه قرار دادند.
    به مدت سه ماه روزانه 75 گرم مخلوط میوه‌های خشک یا نوعی کیک مخصوص و یا مقداری از هر دو به بیماران داده شد.

    نتیجه‌ی مطالعات نشان داد که مصرف روزانه 75 گرم از این میوه‌های خشک باعث بهبود تنظیم میزان گلیسمی یا همان قند خون می‌شود و میزان کلسترول مضر خون(LDL) را نیز کاهش می‌دهد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.