کنترل انسولین با مصرف سبزیجات و میوه‌های ریز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94405
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    مصرف زیاد سبزیجات معطر، میوه‌های ریز، انگور، کرفس و کلا میوه‌ها و سبزیجات قرمز یا آبی رنگ باعث کنترل ترشح انسولین و التهاب‌های بدن می‌شود و به این ترتیب از ابتلا به دیابت نوع ۲ پیشگیری می‌کند.

    داشتن رژیم غذایی سرشار از فلاوونوئیدها برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 مفید است. این ترکیبات مغذی در میوه‌های ریز بی‌دانه، انگور و سبزیجات معطری مانند جعفری و غیره وجود دارند.

    مصرف زیاد فلاوونوئیدها حالت مقاومت سلول‌ها به انسولین را کاهش داده و به کنترل قند خون کمک می‌کند.

    نتایج پژوهش جدیدی که در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد مواد غذایی مانند سبزیجات معطر (جعفری، آویشن)، میوه‌های ریز بی‌دانه و انگور همچنین باعث کاهش التهاب‌های بدن می‌شوند.

    باید بدانید که رنگ میوه‌ها و سبزیجات مدیون وجود همین فلاوونوئیدها می‌باشد. این مولکول‌های مغذی خواص آنتی‌اکسیدانی دارد که برای سلامت بدن لازم است.

    محققان انگلیسی روی میزان مصرف فلاوونوئیدها و حالت مقاومت سلول‌های بدن به انسولین بررسی‌هایی انجام دادند. در این پژوهش حدود 1997 زن بین 18 تا 76 ساله و سالم شرکت داشتند.

    محققان میزان فلاوونوئیدهای دریافتی این شرکت‌کننده‌ها و همچنین قند خون و میزان التهاب‌های بدنشان را مورد بررسی قرار دادند.

    محققان معتقدند که مقاومت بدن در برابر انسولین باعث ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 می‌شود. خوشبختانه مصرف زیاد سبزیجات معطر، میوه‌های ریز، انگور، کرفس و کلا میوه‌ها و سبزیجات قرمز یا آبی رنگ باعث کنترل ترشح انسولین و التهاب‌های بدن می‌شود و به این ترتیب از ابتلا به دیابت نوع 2 پیشگیری می‌کند. متأسفانه التهاب‌های مزمن می‌توانند باعث بروز مشکلات متعددی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، زوال عقل و غیره شوند.

    حرف آخر اینکه محققان معتقدند مصرف هر چه بیشتر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند فلاوونوئیدها از طریق مصرف مواد غذایی مناسب باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 به خصوص در خانم‌ها می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.