چه نکاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72733
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
    1- مقدار گوشت کمتر و سبزی‌جات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید.
    2- ماکارونی و نان‌های سبوس‌دار را که فیبر بیشتری دارند به سایر ماکارونی‌ها و نان‌ها ترجیح بدهید.
    3- همبرگر، شنیسل، کوکو، بادمجان و کتلت‌ها را بعد از سرخ‌کردن، با دستمال یا کاغذهای تمیز روغن‌گیری کنید.
    4- به جای قرص‌های فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپ‌های تازه و کم‌نمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید.
    5- از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
    6- در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
    7- به جای سرخ کردن موادغذایی، از روش بخارپز و آب‌پز کردن، پوره کردن (برای سیب‌زمینی) یا تنوری کردن (برای سیب‌زمینی و بادمجان) استفاده کنید.

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.