چند توصیه برای کاهش مصرف مواد قندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87425
    e.amini
    مشارکت کننده

    به منظــور كاهش مصرف قند و شكر در برنامه غذايي روزانه پيروي از توصيه‌هاي زير مي‌تواند موثر باشد.

    1- در مصرف مواد قندي خصوصا” قندهاي ساده مثل شيريني، شكلات، مربا، عسل و شربت‌ها حد اعتدال را رعايت كنيد.

    2- به جاي استفاده از قند و شكر در مصرف چاي، از خرما، توت خشك، انجير خشك و ساير خشكبار استفاده نماييد.

    3- از چاشني هاي مختلف به جاي شيرين كننده‌ها براي خوش طعم كردن غذا استفاده كنيد.

    4- آب و دوغ را جايگزين انواع نوشابه، آب ميوه‌هاي مصنوعي و شربت‌ها كنيد.

    5- جهت آگاهي از ميزان شكر و مواد غذايي آماده به برچسب روي بسته بندي آن ها توجه كنيد.

    6- خريد انواع شيريني، كلوچه و شكلات را محدود و منحصر به مناسبت‌هاي خاص كنيد.

    7- در هنگام پخت و تهيه غذا مقدار شكر را كاهش دهيد.

    8- مصرف ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه را در برنامه خود افزايش دهيد تا علاوه بر بهره مندي از طعم شيريني مواد مغذي لازم نيز از اين راه تامين شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.