مواد لازم براي 2 نفر
برنج 2 پيمانه
نمك به ميزان لازم
كرهي آبكرده 50 گرم
ماهيچهي گوسفند 2 عدد
پياز ريز خرد كرده 500 گرم
نمك به ميزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه
برنج را بخيسانيد و در آب جوش داراي نمك بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشي كنيد. آنگاه برنج را در قابلمهي مناسبي بريزيد، كره را رويش بدهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه چلو را دم كنيد. سپس چلو را در بشقاب مناسبي بكشيد و ماهيچهي پخته را رويش بگذاريد و قدري از آب ماهيچه را رويش بريزيد.
روش تهيهي ماهيچه: ابتدا نيمي از پياز را در قابلمه بريزيد و ماهيچه را روي پياز قرار دهيد. باقيماندهي پياز را روي ماهيچه بريزيد، در قابلمه را ببنديد و با حرارت ملايم آن را بپزيد. در اواخر پخت نمك و زعفران را به ماهيچه بيفزائيد.
يادآوري: پياز روي حرارت ملايم آب مياندازد و گوشت به آرامي در آب پياز ميپزد. در اين روش پخت، ماهيچه بسيار لذيذ و دلچسب ميشود.