چلوگوشت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79269
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 2 نفر
    برنج 2 پيمانه
    نمك به ميزان لازم
    كره‌ي آبكرده 50 گرم
    ماهيچه‌ي گوسفند 2 عدد
    پياز ريز خرد كرده 500 گرم
    نمك به ميزان لازم
    زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

    روش تهيه

    برنج را بخيسانيد و در آب جوش داراي نمك بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشي كنيد. آن‌گاه برنج را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد، كره را رويش بدهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه چلو را دم كنيد. سپس چلو را در بشقاب مناسبي بكشيد و ماهيچه‌ي پخته را رويش بگذاريد و قدري از آب ماهيچه را رويش بريزيد.
    روش تهيه‌ي ماهيچه: ابتدا نيمي از پياز را در قابلمه بريزيد و ماهيچه را روي پياز قرار دهيد. باقيمانده‌ي پياز را روي ماهيچه بريزيد، در قابلمه را ببنديد و با حرارت ملايم آن را بپزيد. در اواخر پخت نمك و زعفران را به ماهيچه بيفزائيد.
    ياد‌آوري: پياز روي حرارت ملايم آب مي‌اندازد و گوشت به آرامي در آب پياز مي‌پزد. در اين روش پخت، ماهيچه بسيار لذيذ و دلچسب مي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.