چغندر، مهمان زورکي!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79713
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    چغندر سبزي خيلي محبوبي نيست اما آنقدر خواص مختلف دارد که از سر اجبار هم كه شده براي خودش جايي در برنامه غذايي خانواده‌ها باز کرده است. اين ماده غذايي را پخته بخوريد يا خام خيلي تفاوت نمي‌کند. آنچه اهميت دارد اين است که چغندر يکي از منابع غني آنتي‌اکسيدان‌هاي ضدسرطان است و البته لوتئين هم که محافظي براي چشم‌هاست در اين سبزي به فراواني پيدا مي‌شود. در ضمن يادتان باشد برگ‌هاي تيره‌رنگ چغندر را دور نريزيد چون مملو از موادمغذي ضروري براي بدن هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.