چربی پنیر پیتزا به اندازه دنبه مضر است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80000
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    پنیر پیتزا از نظر میزان پروتئین و کلسیم با پنیر معمولی یکسان، اما سه تا پنج برابر پرچرب تر و به اندازه پیه و دنبه مضر است و مصرف درازمدت آن در غذاهای مختلف می تواند موجب بروز پرفشاری خون شده و افزایش چربی خون و نیز تنگ شدن رگ های اصلی و غذا دهنده قلب شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.