چربی پنیر پیتزا به اندازه دنبه مضر است!!!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84503
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اما نکته مهم آنکه در تمام پیتزاها پنیر به کار می رود. این پنیر از نظر میزان پروتئین و کلسیم با پنیر معمولی یکسان، اما سه تا پنج برابر پرچرب تر و به اندازه پیه و دنبه مضر است و مصرف درازمدت آن در غذاهای مختلف می تواند موجب بروز پرفشاری خون شده و افزایش چربی خون موجب تنگ شدن رگ های اصلی و غذا دهنده قلب شود. به همین دلیل می گوییم مصرف بهترین نوع پیتزا را به یک یا دو بار در ماه محدود کنید.
    همراه پیتزا، سبزیجات و پس از آن میوه بخورید
    ویتامین C تنها ریزمغذی کارایی است که می تواند اثر مخرب ترکیب سرطان زای نیتروزآمین را که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه در بدن است، در دستگاه گوارش تقلیل دهد. به همین دلیل سبزیجاتی همچون فلفل دلمه ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه فرنگی تازه، زیتون سبز یا سیاه، ذرت و نخودفرنگی یا انواع میوه ها بخصوص مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده های گوشتی توصیه می شود، اگر هم میوه و سبزی در دسترس نبود، می توانید از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع کننده سموم بدن است، استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.