چربي يا کربوهيدرات؛ کدام باعث چاقي بيشتر مي شود؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92247
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    براي کاهش وزن، اولين چيزي که به ذهن مي رسد، کاهش مصرف چربي و کربوهيدرات است. بهتر است ابتدا تفاوت عملکرد اين دو را بيشتر بشناسيم.

    کربوهيدرات ها

    * نسبت به مواد مغذي ديگر، در معده سريع تر هضم مي شود.

    *‌براي تأمين انرژي، هضم مي شود و قندخون را تأمين مي کند.

    *‌ بدن به طور سريع انسولين آزاد مي کند و به بدن علامت ذخيره کردن چربي را مي دهد.

    * از طريق انسولين، سلول ها، چربي را از جريان خون خارج و ذخيره مي کند و اين امر باعث چاق تر شدن فرد مي شود.

    چربي ها

    * همانند بقيه غذاها، سريع شروع به شکستن مي کند.

    * هضم آن طول مي کشد.

    * چربي ها به اسيد و گليسرول تبديل مي شود.

    * باعث بالا رفتن قندخون يا انسولين نمي شود.

    *‌ بدون بالا رفتن انسولين، اسيدهاي چرب در سلول هاي چربي گير نمي افتد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.