پروبيوتيك‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79248
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ميكروارگانيسم‌هاي مفيدي به شكل خوراكي مي‌باشند كه در سال 1989 توسط «فولر» به عنوان مكمل‌هاي غذايي حاوي ميكروب زنده سودمند و غيرسمي براي انسان معرفي گرديد.
    پروبيوتيك‌ها، بيفيدوباكتري‌ها و لاكتوباسيل‌هايي هستند كه گرم مثبت، بدون اسپور و بي‌هوازي اختياري مي‌باشند، به اسيدهاي معده و آنزيم‌هاي پانكراس مقاوم مي‌باشند و اثر سينرژيسمي با آنتي‌بيوتيك نشان مي‌دهند و برعكس آنتي‌بيوتيك‌ها، در بدن ايجاد مقاومت نمي‌كنند.
    پروبيوتيك‌ها از نظر بيوشيميايي جزء فروكتواليگوساكاريدها هستند (FOS) كه تركيبي از اسيد چرب كوتاه زنجير و قند گلوكز و فروكتوز مي‌باشد و به تازگي به عنوان مكمل، به مواد غذايي به خصوص لبنيات اضافه مي‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.