پرتقال و گریپ فروت از خطر ابتلا به سکته مغزی می کاهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72723
    araghi
    مشارکت کننده

    پژوهشگران تحقیقات همه جانبه‌ای را از 6۹ هزار زن بیمار بستری در تعداد زیادی از بیمارستانها در طول 14 سال کامل به عمل آوردند. این پژوهشگران اطلاعات مربوط به آنها و وعده‌های غذایی و نوع غذاهای آنها را مورد بحث و بررسی قرار دادند. آنها به این نتیجه رسیدند احتمال ابتلا به سکته مغزی در زنانی که مقادیر زیادی میوه از خانواده اسیدی مصرف کردند، حدود 19 درصد کمتر از زنانی بود که مقادیر کمی از این میوه‌ها مصرف کردند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.