پایین آمدن توانایی‌های ذهنی با مصرف شکر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80688
    Shafiei
    مشارکت کننده

    گروهی از دانشمندان آمریکایی با آزمایش بر روی موش‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که رژیم غذایی مبتنی بر مقادیر زیاد قند فروکتوز حافظه موش‌های آزمایشگاهی را تحلیل می‌دهد، یافته‌ای که بار دیگر تأثیر سوء شکر را بر سلامت انسان نشان می‌دهد.
    محققان دانشگاه کالیفرنیا در گزارش خود نوشته‌اند که برای انجام تحقیق فوق به مدت شش هفته آب نوشیدنی دو گروه موش آزمایشگاهی را با نوعی محلول حاوی شربت ذرت با قند فروکتوز بالا عوض کردند، ماده‌ای که به طور گسترده در مواد خوراکی فرآوری شده مورد استفاده انسان‌ها استفاده می‌شود.در همین حال پژوهشگران فوق دو ماده مکمل اسید چرب اُمگا-3 و دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، را نیز به خوراک یک گروه از موش‌ها افزودند.
    پیش از اضافه کردن محلول قندی، موش‌ها هر روز در پنج نوبت تحت آموزش قرار می‌گرفتند. پس از شش هفته مصرف شربت فروکتوز، برای آزمایش سطح توان ذهنی موش‌ها را باری دیگر به مارپیچ آزمایشی باز گرداندند.
    بررسی دقیق‌تر مغز موش‌ها آشکار کرد که گروه محروم از افزودنی دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، نشانه‌هایی از مقاومت در برابر انسولین نشان دادند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.