نکات تغذیه ای در هپاتیت ۲

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70260
    ناشناس
    میهمان

    از این غذاها پرهیز کنید

    * غذاهای فرایند شده(سوسیس، کالباس و …)، غذاهای نیمه ‌آماده و غذاهای کنسرو شده که حاوی نگهدارنده‌ ها و افزودنی ‌های گوناگون هستند نیز قطعا باعث افزایش کار کبد می‌ شوند، بنابراین مصرف غذاهای تازه و در صورت امکان مواد غذایی ارگانیک که سموم شیمیایی نیز در تهیه آن ها استفاده نشده، توصیه می ‌گردد. از مصرف عصاره گوشت ‌های آماده برای تهیه سوپ و غذا نیز باید خودداری شود. در عوض مصرف سوپ با سبزیجات تازه و عصاره تازه گوشت(بدون چربی) که در منزل تهیه شود به عملکرد بهتر کبد کمک می‌ کند.

    * از آن جایی که کافئین باعث تحریک کبد می‌ شود، مصرف قهوه ، کولاها ، شکلات و برخی چای ‌ها باید محدود شود.

    * غذاهای چرب مخصوصا با منشاء حیوانی بار زیادی را به کبد(جهت تولید صفرا برای هضم) وارد می ‌کنند، بنابراین دریافت چربی ‌ها باید کاهش یابد و فقط از روغن‌ های گیاهی و غیرهیدروژنه استفاده شود و از مصرف روغن جامد، مارگارین، کره بادام زمینی، فست‌ فودها، گوشت‌ های باربکیو شده، شیر و پنیر چرب، خامه و شیرینی ‌‌ها به‌ طور جدی پرهیز گردد. روغن زیتون خالص و روغن دانه ی کتان انتخاب‌ های مناسبی برای این افراد هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.