نکاتی برای کاهش چربی خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88036
    z.yari
    مشارکت کننده

    غوره انگور و آب نارنج کاهش دهنده کلسترول وقند و چربی خون می باشند.
    کیوی رقیق کننده خون است و از چربی خون بالا پیشگیری می کند.
    شلیل و تمر هندی باعث کاهش کلسترول بد خون می شوند.
    مصرف آلبالوبرای گرم مزاجان و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است.
    زالزالک با دارا بودن فلانوییدهایی با خاصیت انتی اکسیدانی قوی در درمان بیماری های قلبی و عروقی و نیز بعنوان کاهنده چربی خون کار برد دارد.
    تحقیقات جدید نشان داده گوجه فرنگی و کلم قادرند چربی های اضافی را نابود کنند.
    لیمو ترش ،برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مفید است ،این میوه حاوی آنزیمهای چربی سوزی است که نشاسته و قند را در بدن کاهش می دهد.
    هویج فیبر زیادی دارد و بخصوص برای افرادی که از رژیمهای لاغری استفاده می کنند و کسانی که چربی خون بالا دارند بسیار نافع است به شرطی که در روز یک عدد هویج خام خورده شود.
    تخم شاهی یک چربی سوز قوی است. – به اشخاصی که چربی خونشان بالاست توصیه می شود بجای چای از دم کرده نعناع خشک استفاده کنند.
    شوید و عرق شوید برای کاهش چربی خون بسیار مفید است.
    پزشکان مصرف روغن هسته انگور را به بیمارانی که مبتلا به تصلب شرایین یا امراض قلبی و یا چربی بی اندازه خون شده اند توصیه کرده اند.
    خوردن قره قات چربی خون را پایین آورده و فشار خون را کاهش می دهد. خوردن مربای قره قات نقش مهمی در کاهش قندچربی و تصفیه خون دارد.
    دم کرده دانه شنبلیله در پایین اوردن چربی خون موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.