نكاتي مهم در مورد نگهداري سیب زمینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79963
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سيب‌زميني را نبايد در يخچال نگهداري كرد، چون محتوي نشاسته آن به قند تبديل مي‌شود و مزه آن نا مطلوب و بد مي‌شود‌. سيب‌زميني را نبايد در كنار پياز نگهداري كرد ، زيرا گازهاي ساطع شده از آنها باعث فساد يكديگر مي‌شود‌. سيب‌زميني را بايد در حجم كم و در كيسه‌هاي كاغذي يا جعبه‌هاي چوبي كه از كف 40 سانتي‌متر فاصله دارد و دماي 4 درجه بالاي صفر و جاي تاريك نگهداري كرد. در صورت وجود نور سيب‌زميني جوانه زده و آلكالوئيد سمي به نام سولانين در آن ايجاد مي‌شود. سولانين علاوه بر اينكه باعث ايجاد مزه نامطلوب مي‌‌گردد، سبب ايجاد تغيير حالاتي مانند اختلالات تنفسي، گردش خون، سردرد و اسهال مي‌شود. سيب‌زميني بدون پوست يا بريده شده هنگامي‌كه در معرض هوا قرار مي‌گيرد، به آساني بي رنگ يا بدرنگ مي‌شود (اكسيده مي‌شود) اگر نمي‌خواهيد بلافاصله بعد از بريدن و پوست كندن استفاده كنيد، آن را در كاسه آب سرد حاوي كمي آبليمو قرار دهيد و از پخت سيب‌زميني در ظروف آهني و آلومينيومي اجتناب كنيد. همچنين از چاقوي زنگ زده براي بريدن سيب‌زميني استفاده نكنيد، زيرا اين فلزات (آهن و آلومينيوم چاقو) سبب بد رنگ شدن سيب‌زميني مي‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.